Spoločnosť Apple má veľký deň. Svoj revolučný headset Apple Vision Pro, ktorý predstavila na WWDC 2023 začala oficiálne ponúkať zákazníkom v rámci predobjednávok, pričom konečne odhalila ceny a tiež jednotlivé verzie náhlavnej súpravy. Viac sme sa im venovali v samostatnom článku.

Mnohí záujemcovia sa, ale pýtajú, čo presne ich čaká v krabici od tohto zariadenia s potenciálom zmeniť celý svet. A aj keď sa Apple v posledných rokoch pokúša dávať ku svojim výrobkom čo možno najmenej príslušenstva, Apple Vision Pro je zdá sa výnimkou a keď si ho niekto kúpi, vďaka rôznych doplnkom bude pripravený prakticky na akúkoľvek situáciu.

Reklama: Využite zľavový kód „svetapple20“ a nakupujte na Loopi.sk všetko príslušenstvo pre Apple zariadenia s 20 % zľavou. Akcia platí aj na produkty, ktoré už sú zľavnené. Ušetriť teda môžete pomerne dosť peňazí.

V samotnom balení sa samozrejme bude nachádzať samotná náhlavná súprava Apple Vision Pro spolu so špeciálnou čelenkou, ktorej veľkosť vám Apple odmeria naskenovaním tváre pri nákupe. Vyskúšali sme si to v tomto článku.

Okrem toho však v krabici nájdete aj špeciálnu duálnu čelenku, ktorou si viete Apple Vision Pro lepšie upevniť na vrchnú časť hlavy. Pôvodne sa špekulovalo o tom, že tento typ príslušenstva si bude musieť zákazník dokúpiť samostatne. Napokon sa to však nesplnilo.

Samozrejmosťou v prípade takto drahého produktu je aj špeciálny obal, do ktorého si budete môcť Vision Pro schovať, keď sa s ním napríklad rozhodnete cestovať. Na fungovanie tiež budete potrebovať batériu s 2,5 hodinou výdržou, špeciálne tesnenie, ktoré zabráni vniknutiu svetla do headsetu, originálnu Apple handričku z mikrovlákna či 30 W USB-C adaptér spolu s USB-C káblom.

Apple Vision Pro
Zdroj: Apple (snímka obrazovky)

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 900 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Forma pre iPhone 16 unikla na internet. Potvrdzuje predošlé informácie
Môže ťa zaujímať
- Reklama -