Pokiaľ hľadáte výkonný reproduktor za rozumnú cenu, pravdepodobne vás hneď napadnú zariadenia od spoločnosti JBL. Dnes sa, ale pozrieme na inú značku, ktorá je na Slovensku v poslednom čase veľmi populárna a vôbec sa tomu nečudujeme. LAMAX Storm1 ponúka solídny zvuk, veľmi odolnú konštrukciu a predáva sa za smiešne nízku cenu.

Tento prenosný reproduktor je vyrobený z kombinácie plastov a kovovej mriežky, ktorá dotvára moderný a robustný dizajn. Nechýba dokonca ani odolnosť voči vode v rámci normy IP67, ktorá je rovnaká, akú donedávna používal iPhone. Potencionálnych záujemcov bude, ale určite viac zaujímať výkon. Ten v tomto prípade dosahuje až 40 W. To oceníte nie len v interiéri, ale aj v exteriéri.

No a aj keď by ste očakávali, že za takýto produkt budete platiť minimálne sto a viac eur, pravda je celkom iná. V čase, keď sa LAMAX Storm1 dostal na trh, stál cca 80 €. Táto cena, ale veľmi rýchlo zletela nižšie a dnes sa po kliknutí na tento odkaz predáva za 59,99 € v renomovaných internetových obchodoch s elektronikou. To je menej, ako polovica zo zľavnenej ceny JBL Charge 5, ktorý má rovnaký výkon.

LAMAX Storm1
Zdroj: Lamax

LAMAX Storm1 má pritom aj ďalšie benefity. Spomeňme napríklad obrovský akumulátor s celkovou kapacitou až 6 600 mAh, ktorý zabezpečí celkovú výdrž batérie na jedno nabitie až na úrovni 15 hodín. Zariadenie sa nabíja klasicky cez USB a ku vášmu smartfónu ho pripojíte prostredníctvom technológie Bluetooth 5.0. Reproduktor disponuje aj 3,5 mm jackom a takisto slotom pre microSD karty.

Čo sa týka kvality prehrávania, tak tá je vzhľadom na cenu na veľmi vysokej úrovni. Reproduktor má rovnaký prejav aj na najvyššej hlasitosti a dokonca obsahuje technológiu 3D zvuku, kedy prehráva zvuk z prednej aj zadnej strany súčasne. LAMAX Storm1 sa tiež chváli výraznými basami a pomerne slušnými výškami. Ak teda hľadáte dostupný bezdrôtový reproduktor za rozumnú cenu, LAMAX Storm1 kúpite po kliknutí na tento odkaz za 59,99 €. Minimálne v porovnaní s väčšinou drahších konkurentov vás jeho schopnosti veľmi milo prekvapia.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Najpredávanejší iPhone na Slovensku dnes získate s perfektnou zľavou
Môže ťa zaujímať
- Reklama -