Pokiaľ milujete hudbu a potrpíte si na kvalitnom zvuku, potrebujete aj dobré slúchadlá, ktoré vám budú slúžiť niekoľko rokov. Presne za týmto účelom vám odporúčame Sony WH-1000XM5, ktoré ponúkajú špičkový výkon a vo svojej triede porážajú drvivú väčšinu konkurentov. Teraz ich môžete kúpiť za mimoriadne výhodnú cenu.

Sony WH-1000XM5 sú vybavené kvalitnými 30 mm meničmi s podporou Hi-Res audia a nechýba im ani prítomnosť technológie ANC (aktívne potláčanie okolitých zvukov), ktorá je extrémne výkonná a odizoluje vás od väčšiny okolitých ruchov. Pomáha jej aj čip QN1 s podporou umelej inteligencie. Vo výbave týchto slúchadiel nájdete aj Bluetooth 5.2 a dokonca NFC, čo uľahčuje prepájanie s kompatibilnými smartfónmi.

Koľko však Sony WH-1000XM5 stoja? Dobrou správou je, že tieto špičkové slúchadlá si viete zaobstarať za veľmi výhodnú cenu. Hoci sa pôvodne predávali za 399 € s DPH, dnes ich môžete mať po kliknutí na tento odkaz len za 316,23 € s DPH, vďaka čomu krásne ušetríte. Získate pri tom produkt, ktorý v mnohých oblastiach hravo prekonáva aj AirPods Max od spoločnosti Apple, ktoré sú aj po zvýhodnení skoro dvojnásobne drahšie.

Obrovskou výhodou Sony WH-1000XM5 je aj štvorica mikrofónov, ktorá sa vám hodí pri telefonovaní, alebo podpora funkcií HD Voice a Echo Cancellation, vďaka ktorým vás bude lepšie počuť. Nechýba ani 40 hodinová výdrž batérie s vypnutým ANC a 30 hodinová výdrž so zapnutým ANC, čo sa hodí pri pracovnom nasadení, ale aj dlhom cestovaní. Na dopĺňanie energie slúži USB-C konektor a vďaka podpore rýchleho nabíjania nabijete slúchadlá za 3 minúty dosť an to, aby vám vydržali hrať ďalšie 3 hodiny.

Pokiaľ sa vám teda Sony WH-1000XM5 páčia, po kliknutí na tento odkaz ich môžete mať už za 316,23 € s DPH, čo je mimoriadne lákavá ponuka. Vzhľadom na to, že sme týmto slúchadlám verní už veľmi dlhú dobu vám ich nákup môžeme len a len odporučiť. Rozhodnutie, ale nechávame na vás.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Inteligentné hodinky Amazfit T-Rex Pro sú neskutočne lacné. Vďaka vojenskej certifikácii vydržia aj apokalypsu
Môže ťa zaujímať
- Reklama -