Fenomén Selfie fotografií nemusí byť len svetu prospešný, teda on vlastne nijako prospešný nie je, ale sem tam to poteší, keď sa človeku podarí urobiť peknú fotku samého seba.

Táto na prvý pohľad nevinná zábavka má však svoje riziká a keď to človek preženie, môže prísť o život tak, ako 19 ročný otec dvoch detí DeLeon Alonso Smith.

Drsná fotka ho stála život

Otec dvoch detí, ktorý nebol zamestnaný sa rozhodol, že si urobí Selfie. Našiel so svojim bratom v šuflíku zbraň a keďže títo chlapci berú všetko o čosi vážnejšie, chcel sa odfotiť so zbraňou pri hlave.

Čo však čert nechcel DeLeon stlačil na miesto spúšte na svojom smartfóne spúšť na zbrani, čo ho stálo život. Toto sa žiaľ nestalo prvý krát, ale už dávnejšie sme ťa informovali o istej Ruske, ktorá si strelila do hlavy. Tá však mala viacej šťastia a skončila len s vážnymi poraneniami hlavy. 

Rodine ale aj deťom, ktoré teraz vychováva nezamestnaná matka želáme samozrejme úprimnú sústrasť! 

Prečítajte si tiež  Medveď objavil v lese fotopascu. Urobil si na nej 400 selfie fotiek a teraz baví internet po celom svete
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.