Rozhodnutie prejsť na ARM platformu Apple Sillicon bolo to najlepšie, aké mohla spoločnosť Apple za posledné roky urobiť. Procesor M1 je do dnešných dní mimoriadne výkonný a vďaka svojej úspornosti ponúka počítačom extrémnu výdrž batérie. MacBook Air M1 je momentálne najlacnejší MacBook na trhu. Po kliknutí na tento odkaz ho kúpite za veľmi výhodnú cenu v zľave a určite to nebudete ľutovať.

MacBook Air M1 má k dispozícii kvalitný Retina displej s rozlíšením až 2560 x 1600 pixelov a krásnymi farbami. Užijete si na ňom bežnú prácu, ale aj pozeranie filmov alebo seriálov. Počítač sa potom spolieha na stále dostatočne výkonný čip M1, ktorého súčasťou je 8-jadier CPU a 7-jadier GPU. Vďaka tomuto hardvéru počítač zvládne oveľa viac, ako len prezeranie webov. Pokojne na ňom môžete pracovať s grafikou, alebo strihať video.

To čo je na MacBooku Air M1 najlepšie je však jeho cena. Tento počítač sa v čase uvedenia na trh predával za 1 199 €, no keďže už je na trhu nejaký ten piatok, dnes ho po kliknutí na tento odkaz kúpite len za 918 € vrátane DPH v zľave. Aktuálne ide s výnimkou Macu mini o najlacnejší počítač výrobcu v ponuke a vzhľadom na to, čo všetko jeho nákupom získate, táto cena nie je vôbec zlá. MacBook Air si užijete v kancelárii, ale aj v škole ako študenti. Je veľmi kompaktný a odolný vďaka solídnemu hliníkovému telu.

MacBook Air
Zdroj: Unsplash / Isaac Martin

Medzi jeho najväčšie výhody patrí aj fakt, že vydrží fungovať až 17 hodín na jedno nabitie, čo nezvládne drvivá väčšina konkurentov ani v najlepších možných scenároch. Počítač sa odomyká pohodlne cez Touch ID a Apple ho vybavil vydarenou klávesnicou, na ktorej sa pohodlne píše, či veľkým trackpadom, ktorý obsahuje aj špeciálne gestá na ovládanie macOS. MacBook Air M1 má tiež dobré reproduktory a 2 USB-C porty.

A hoci je pravda, že už tu máme aj novšie čipy M2 a M3, vždy si treba pripomenúť to, čo je M1 zač. V čase uvedenia na trh dokázal prekonávať aj vrcholové verzie vtedy vlajkovej lode počítačov od spoločnosti Apple Macu Pro. Inými slovami, procesor M1 sa nestratí ani v roku 2024 a bude vám verne slúžiť ešte veľmi dlhú dobu. Ak sa vám teda MacBook Air M1 zapáčil, po kliknutí na tento odkaz ho môžete získať za 918 € s DPH. Je to ponuka, ktorú by bola veľká škoda nevyužiť.

Prečítajte si tiež  Nový MacBook Pro s čipmi M3 má extrému výdrž batérie: Presvedčte sa sami

Navyše ak si chcete kúpiť kvalitné ochranné puzdro za výhodnú cenu, na e-shope Loopi.sk ho získate už za 19,99 €. Vďaka tomu budete mať istotu, že sa vášmu MacBooku Air počas používania nič nestane.

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -