Čínske Xiaomi je doslova preslávené svojou kvalitnou a cenovo dostupnou elektronikou. Dnes si ukážeme jeden produkt z jeho ponuky, ktorý jednoznačne stojí za vašu pozornosť. Až 30″ obrazovka s jemným zakrivením a moderným dizajnom sa dá kúpiť za extrémne výhodnú cenu. Je vhodná pre Mac aj Windows.

Xiaomi Mi Monitor disponuje pomerom strán 21:9, veľkou zakrivenou 30″ uhlopriečkou a tiež vysokým rozlíšením 2560 x 1080 pixelov. Náročných spotrebiteľov tiež poteší vysoká obnovovacia frekvencia, ktorá dosahuje až 200 Hz. Tú oceníte ako pri bežnej práci, tak aj pri hraní hier. Všetky animácie a prechody budú vďaka nej extrémne plynulé a prirodzené. No a aká je cena?

Ak ste očakávali šialenú čiastku, tak ste na omyle. Je síce pravda, že Xiaomi Mi Monitor sa pred pár mesiacmi predával aj za 499 €, no dnes je situácia úplne iná. Po kliknutí na tento odkaz ho kúpite len za 218,99 €, čo je absolútne vynikajúca šanca, ktorá sa už nemusí opakovať. Monitor je totiž plný ďalších benefitov.

Zdroj: Xiaomi

Jedným z nich je napríklad podpora technológie AMD FreeSync pre ešte vyšší zážitok z hrania vašich obľúbených titulov. Xiaomi Mi Monitor sa tiež môže pochváliť 99 % RGB pokrytím či celkovo až 16,7 miliónom farieb. Vynikajúci je tiež kontrastný pomer na úrovni 3000:1 či prestížny certifikát TÜV Rheinland, ktorý je potvrdením toho, že tento monitor je maximálne šetrný pre vaše oči, aj keď sa doň budete pozerať dlhšiu dobu. Produkuje totiž málo modrého svetla.

V jeho výbave je samozrejme aj stojan na reguláciu náklonu obrazovky či výborná konektivita, v rámci ktorej nechýba 2x HDMI port a 1x DisplayPort. Ak vás teda zakrivený 30″ Xiaomi Mi Monitor zaujal, po kliknutí na tento odkaz ho kúpite len za 218,99 €. Oceníte ho ako v kancelárii, kde vám pomôže zvýšiť produktivitu, tak aj doma, kde si na ňom zahráte svoje obľúbené hry vo vysokej kvalite. Tak na čo ešte čakáte?

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  AirTag teraz kúpite po zľave extrémne lacno: Ochráni vám kľúče, ale aj auto
Môže ťa zaujímať
- Reklama -