Ak si chcete kúpiť moderný a technologicky nabitý inteligentný náramok, ktorý sa svojim dizajnom inšpiroval u inteligentných hodiniek Apple Watch, dnes vám ukážeme zariadenie, ktoré stojí za pozornosť. Xiaomi Smart Band 8 Pro kúpite za extrémne nízku cenu a ponúkne vám funkcie, ktoré budete využívať každý jeden deň.

Náramok Xiaomi Smart Band 8 Pro disponuje 1,74″ AMOLED displej s 2,5D zakrivením, ktorý má vysoké rozlíšenie a tiež funkciu Always-on. Samozrejmosťou je možnosť zobrazenia stoviek ciferníkov podľa vášho výberu. V jeho útrobách sa potom skrýva meranie srdcového tepu, oxymeter, GPS, gyroskop, akcelerometer či snímač okolitého svetla. Vďaka týmto technológiám budete mať všetky svoje zdravotné funkcie a výkony pod kontrolou.

No a cena? Zatiaľ čo Apple Watch kúpite za vyššie stovky eur, Xiaomi Smart Band 8 Pro je veľmi dostupný produkt. Už štandardne sa predáva za 69,99 €, avšak po kliknutí na tento odkaz ho viete získať len za 57,5 €, vďaka čomu ešte ušetríte. Zariadenie je samozrejme kompatibilné s iOS aj Androidom a odolá aj vode v rámci normy 50 m (5 ATM), vďaka čomu si s ním môžete ísť aj zaplávať.

Okrem vyššie uvedeného vie Xiaomi Smart Band 8 Pro aj sledovať spánok, ponúknuť predpoveď počasia a disponuje množstvom športových režimov, z ktorých si každý vyberie to svoje. Veľkou výhodou náramku je tiež to, že má hmotnosť iba 22,5 gramu, takže ho pri športe v podstate ani nebudete vnímať.

Za zmienku tiež stojí fantastická výdrž batérie na jedno nabitie. Xiaomi Smart Band 8 Pro má 289 mAh akumulátor, s ktorým zvládne fungovať až 14 dní v kuse. Ak však budete nároční a zapnete si Always-on displej, počítajte skôr s 5 – 7 dňami, čo je ale stále fantastická hodnota. Ak sa vám teda Xiaomi Smart Band 8 Pro páči, po kliknutí na tento odkaz ho môžete mať len za 57,5 €. Nakoľko ide o zariadenie, ktoré vám môže vydržať niekoľko rokov, za takúto cenu sa extrémne oplatí.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  AirPods teraz kúpite veľmi výhodne. Toto ponúkajú najpredávanejšie bezdrôtové slúchadlá sveta
Môže ťa zaujímať
- Reklama -