Chcete si kúpiť veľký televízor s vysokým rozlíšením, moderným dizajnom a solídnym zvukom? Máme pre vás tip, ktorý vás nezruinuje. Spoločnosť Kivi má v ponuke 65″ 4K TV, ktorý má aj inteligentný operačný systém a teraz sa dá kúpiť za extrémne výhodnú cenu. V danej cenovej kategórii preň prakticky neexistuje konkurencia.

Zariadenie je vybavené extrémne tenkými rámikmi po obvode (majú len 2,6 mm) a tiež solídnymi kovovými nohami. Oveľa viac vás bude ale zaujímať kvalitný 4K obraz s Direct LED podsvietením a technológiou Ultra Clear. Tá zabezpečuje zachovanie detailov vo vašich obľúbených filmoch, seriáloch, reláciách alebo športových podujatiach. Televízor si dokonca dokáže aj sám optimalizovať kontrast, o čo sa stará zase technológia Super Contrast Control.

Aká je, ale cena? To je tá najlepšia časť. Zariadenie s celkovo 165,1 cm uhlopriečkou bolo cenovo dostupné už v čase uvedenia na trh, kedy sa predávalo za cca 480 €. Dnes je, ale situácia iná a po kliknutí na tento odkaz ho môžete získať len za 401 €, vďaka čomu výrazne ušetríte. Ponuka je však časovo obmedzená a preto by ste sa mali poponáhľať.

Kivi
Zdroj: Kivi (úprava redakcie)

Obrovskou výhodou tohto 65″ televízora je aj jeho zvuk, o ktorý sa starajú dva 12 W reproduktory dodávané spoločnosťou JVC. Kivi TV tiež obsahuje operačný systém Android TV, ktorý je postavený na ekosystéme Google, takže si doň budete môcť stiahnuť aplikácie priamo z Google Play. O výkon sa potom bude starať štvorjadrový procesor, ktorý zaistí, aby všetky procesy prebiehali hladko a plynulo.

Samozrejmosťou je v tomto prípade aj podpora bezdrôtových technológií Bluetooth a WiFi či dokonca cloudového hrania. Z hľadiska konektivity v televízore nájdete až 4× HDMI a 3× USB. Ak sa vám teda táto Kivi TV páči a chcete jednu z najlacnejších a zároveň najmodernejšie pôsobiacich 65″ TV na trhu, po kliknutí na tento odkaz ju získate len za 401 €. Je to ponuka, ktorú by bola obrovská škoda nevyužiť. Ako bonus dostanete aj trojročnú záruku na displej!

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Čo sa to deje? Jeden a pol ročný iPhone 13 Pro sa predáva drahšie ako keď bol nový (v roku 2021)
Môže ťa zaujímať
- Reklama -