Spoločnosť Slovak Telekom prináša jedno prekvapenie za druhým. Len nedávno sme vás informovali o tom, ako rozšírila svoje 5G a dokonca aj 4G siete a túto novinku doplnila o úplne novú mapu pokrytia, ktorá je prehľadnejšia. Neskôr prišla ďalšia zaujímavá správa o tom, ako si tento operátor pripravil pre svojich zákazníkov veľmi výhodný roaming. Ocenia ho najmä cestovatelia či dovolenkári. Zdá sa však, že Telekom nekončí.

Spoločnosť nás totiž informovala o svojej letnej ponuke rozšírených MIXI balíčkov, ktoré sú dostupné pre zákazníkov predplatených kariet. Telekom má od od 1. júla do 31. augusta 2024 k dispozícii tri nové dátové balíky s platnosťou 7 dní. Ponúkajú vysoký objem dát za veľmi dostupnú cenu.

Telekom konkrétne zdôraznil, že trom najdostupnejším balíkom zdvojnásobuje objem dát, ktoré môžu zákazníci čerpať. Ak ste si napríklad doteraz zvykli aktivovať 2 GB dát za 1,69 €, po novom sa tento balík na obmedzený čas bude zobrazovať ako 2+2 GB dát.

Aby ste v tom mali lepší prehľad, nižšie nájdete všetky tri MIXI balíky spolu s objemom dát aj cenami. Ide o zaujímavú ponuku, ktorá poteší nejedného zákazníka:

• 1+1 GB za 1,19 €
• 2+2 GB za 1,69 €
• 3+3 GB za 2,19 €

Prvý raz bola ponuka nasadená 1. júla a posledný deň na jwj aktiváciu je 31. augusta 2024. Ak teda využívate predplatené karty, toto si nenechajte ujsť!

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Na Apple TV+ dorazil komediálny seriál Ted Lasso!
Môže ťa zaujímať
- Reklama -