Apple je jedna z najúspešnejších technologických spoločnosti na svete. Napriek tomu žiaľ v niektorých kategóriách zaostáva. Pekným príkladom sú skladacie smartfóny, ktorým sa konkurencia venuje už roky, no iPhone s ohybným displejom je stále v nedohľadne. Naopak, Samsung Galaxy Z Flip5 ponúka solídny hardvér a teraz ho môžete kúpiť za extrémne výhodnú cenu. Nenechajte si ujsť túto skvelú príležitosť.

Jedna z najlepších skladačiek v pomere cena vs výkon vs protihodnota je určite spomínaný Samsung Galaxy Z Flip5. Zariadenie má otvárateľný 6,7″ AMOLED displej s vysokým rozlíšením a 120 Hz obnovovacou frekvenciou. Keď je zatvorené, ovládať ho môžete skrz vonkajší 3,4″ displej. Samsung Galaxy Z Flip5 má aj odolnú hliníkovú konštrukciu s pevným pántom a odolnosťou voči vode IPX8. To je zárukou toho, že hoci ide o skladačku, je pripravená na každodenné nástrahy tohto sveta – a je odlhodlaná prežiť ich bez ujmy.

Samsung Galaxy Z Flip5 sa v čase uvedenia na trh predával za 1 199 €, čo sa vyrovnalo cene úplne nového iPhonu 15 Pro. Dnes je, ale situácia iná a tento skladací smartfón kúpite po kliknutí na tento odkaz len za 699 €. Ušetríte na ňom teda skoro polovicu, čo znie samo o sebe ako fantastická ponuka. A ešte nie sme na konci.

Zdroj: YouTube / Sam Beckman / SuperSaf (snímka obrazovky)

V tejto skladačke sa totiž nachádza aj veľmi slušný procesor. Samsung Galaxy Z Flip5 sa spolieha na čip Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 s 8 GB RAM a 256 GB úložiskom. Ide o jednu z najlepších hardvérových zostáv pre smartfóny s operačným systémom Android. Ak má niečo konkurovať čipom zo série „A“ (v iPhone), tak je to práve toto. Samsung Galaxy Z Flip5 vás poteší aj 3 700 mAh batériou s dlhou výdržou či podporou USB-C, ale aj bezdrôtového nabíjania.

V neposlednom rade na Samsungu Galaxy Z Flip5 oceníte aj jeho výkonný fotoaparát. Zariadenie má dve 12 Mpx šošovky (hlavnú a ultraširokouhlú) v zadnej časti, na ktoré zachytíte nádherné zábery a tiež natočíte 4K video pri 60 FPS. Aby toho nebolo málo, smartfón disponuje aj optickou stabilizáciou obrazu. Pokiaľ sa vám teda Samsung Galaxy Z Flip5 páči, po kliknutí na tento odkaz ho môžete mať len za 699 €. Pre tých, čo chcú vyskúšať niečo iné ako iPhone a láka ich skladací displej je to veľmi výhodná ponuka.

Samsung Galaxy Z Flip5
Zdroj: YouTube / Tech Spurt / Dr Debox (úprava redakcie)

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  iPhone zničí Samsung, Xiaomi, Oppo aj všetkých ostatných. Stane sa Apple najväčším výrobcom smartfónov na svete?
Môže ťa zaujímať
- Reklama -