AirTag od spoločnosti Apple je povinnou výbavou každého fanúšika spoločnosti Apple, ktorý nechce strácať svoje predmety, prípadne rád cestuje. Obľúbený lokátor vám dokáže ochrániť majetok v hodnote niekoľkých tisíc eur. Teraz ho môžete získať za extrémne výhodnú cenu, za ktorú by ho bola obrovská škoda nekúpiť.

AirTag má kompaktné rozmery, takže sa dá hravo zavesiť na kľúče, schovať do peňaženky alebo ho napríklad odložiť do auta, prípadne kabelky. Zároveň má veľmi pevnú konštrukciu a dizajn, ktorý odolá vode v rámci normy IP67. Jeho súčasťou je aj vymeniteľná gombíková batéria CR2032. Nemusíte sa však báť, na jedno nabitie zvládne fungovať jeden až dva roky aktívneho používania. Máme to odskúšané.

AirTag od spoločnosti Apple sa štandardne predáva za 39 €, avšak dnes ho po kliknutí na tento odkaz môžete mať len za 27 €. Aj to je dôvod, pre ktorý sa jeho nákup v tomto letnom „cestovateľskom“ období tak moc oplatí.

Zároveň tiež platí, že Apple predáva aj väčšie balenie, v ktorom sa nachádzajú štyri samostatné AirTagy. Apple ho štandardne predáva za 129 €, avšak dnes ho po kliknutí na tento odkaz získate len za 94 €. Vo výsledku vás teda jeden AirTag bude stáť iba 23,5 € a to sa oplatí. Navyše tiež platí, že jeden AirTag nikdy nestačí. Vždy sa ich hodí mať po ruke viac. Verte nám, časom to oceníte.

Čo všetko dokáže AirTag za 30 €? Kúpiť by ste si ho mali aj vy
Zdroj: Unsplash / Onur Binay / Auguras Pipiras (úprava redakcie)

Na záver ešte spomenieme, že AirTag disponuje precíznym vyhľadávaním, vďaka ktorému ho je možné lokalizovať na niekoľko centimetrov presne. Okrem toho je v ňom zabudovaný aj reproduktor, vďaka ktorému si ho môžete cez svoj iPhone prezvoniť. Tak na čo ešte čakáte?

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Huawei chce zosadiť Apple z trónu. Nový model P60 má zničiť iPhone
Môže ťa zaujímať
- Reklama -