Pokiaľ patríte medzi verných zákazníkov spoločnosti Apple a chcete si kúpiť slúchadlá, dovolíme si tvrdiť, že nič lepšie a univerzálnejšie, ako AirPods Pro 2. generácie na trhu momentálne nenájdete. Extrémne populárny model sa dá navyše získať výrazne lacnejšie ako keď bol nový, vďaka čomu ušetríte nemalé peniaze. Je to investícia na niekoľko dlhých rokov, ktorú nebudete ľutovať ani len minútu.

AirPods Pro 2 majú fenomenálny zvuk, pričom môžete počítať s vyváženými výškami, stredmi ale aj basami. Z vlastných skúsenosti navyše môžeme napísať, že prehrávanie nie je skreslené, ani keď si pridáte hlasitosť na maximum. Vôbec to však nemusíte robiť, pretože AirPods Pro 2 hrajú fantasticky aj na nižších úrovniach. Kvalitu zvuku posilňuje aj neuveriteľne výkonné ANC (aktívne potláčanie okolitých zvukov), ktoré vás doslova odizoluje od okolitého sveta. Nik ani nič vás už nebude pri práci alebo sledovaní filmov / seriálov vyrušovať.

Čo sa týka ceny, tá je aktuálne na fantastickej úrovni. AirPods Pro 2. generácie stáli v čase uvedenia na 299 €. Potom však Apple predstavil vylepšenú verziu s USB-C, ktorej cenu znížil na 279 €. Dnes je, ale situácia úplne iná a AirPods Pro 2 kúpite po kliknutí na tento odkaz len za 219,9 € s DPH, vďaka čomu ušetríte nemalých 50 €. Za produkt, akým sú AirPods Pro 2 to na konci dňa nie je veľa peňazí.

AirPods Pro 2 generácie
Zdroj: YouTube / zollotech (úprava redakcie)

Ich ergonomický dizajn so silikónovými štupľami zaistí, že sa vám budú veľmi pohodlne nosiť. Takisto podporujú aj funkciu Nájsť či dokonca precízne vyhľadávanie. Keďže ich nabíjacie puzdro má aj reproduktor, cez ktorý s vami neustále interaguje, slúchadlá si viete cez iPhone aj prezvoniť. Využijete to, keď ich práve neviete nájsť. V prípade verzie s USB-C je navyše okrem slúchadiel aj spomínané púzdro odolné voči vode v rámci normy IPX4.

A to sme stále neskončili. AirPods Pro 2 majú aj detekciu konverzácie, takže keď budú počuť, že sa s niekym rozprávate, automaticky stlmia intenzitu ANC. Taktiež boli vybavené priestorovým zvukom či adaptívnym režimom, ktorý kombinuje ANC a Transparentný režim do jedného. Výdrž batérie slúchadiel bez puzdra je až 6 hodín a spolu s ním potom 30 hodín. Ak sa vám teda AirPods Pro 2 páčia, po kliknutí na tento odkaz ich získate len za 219,9 € s DPH. Vzhľadom na to, čo všetko dokážu a ako dokonale si rozumejú s Apple zariadeniami by ste nad ich nákupom nemali váhať. Sami ich máme v redakcii a môžeme ich len a len odporučiť!

Prečítajte si tiež  CEO Xiaomi: Boj s Apple považujeme za "vojnu na život a na smrť"

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -