Poľská platobná služba BLIK, známa svojou popularitou a inovatívnymi riešeniami, sa rozhodla rozšíriť svoje pôsobenie na Slovensku v spolupráci s Tatra bankou. Táto spolupráca prinesie klientom banky nové možnosti pri online platbách, ktoré budú rýchlejšie, pohodlnejšie a samozrejme veľmi bezpečné.

Moderná technológia, ktorú BLIK ponúka, umožní používateľom vykonávať transakcie prostredníctvom šesťmiestneho kódu generovaného v mobilnej aplikácii, čo prináša ďalšiu úroveň ochrany a komfortu. Tatra banka už roky poskytuje svojim klientom rôzne inovatívne platobné riešenia, čoho pekným príkladom bola aplikácia VIAMO.

Teraz, vďaka integrácii BLIK-u, budú môcť jej používatelia platiť ešte jednoduchšie. Stačí, ak zadáte BLIK kód do platobného formulára pri nákupe online, potvrdíte transakciu PIN kódom v mobilnej aplikácii a máte hotovo.

Spolupráca medzi BLIK SK a Tatra bankou je významným krokom nielen pre banku, ale aj pre celkový rozvoj digitálnych platobných systémov na Slovensku. Podľa Lubo Požgaya, CEO BLIK SK, je cieľom sprístupniť tento inovatívny platobný systém čo najväčšiemu počtu klientov a pracovať na ďalších integráciách a partnerstvách.

Lukáš Mochňák, vedúci oddelenia mobilných aplikácií v Tatra banke, verí, že BLIK prinesie klientom banky ešte vyššiu úroveň pohodlia a bezpečnosti pri online nakupovaní. Dlhoročné skúsenosti a úspechy BLIK-u v Poľsku naznačujú, že aj slovenskí používatelia si túto platobnú metódu obľúbia.

Blik kúpil VIAMO ešte v roku 2023

Ešte v máji 2023 spoločnosť Polish Payment Standard (PSP), ktorá stojí za systémom BLIK v Poľsku, dokončila strategickú kúpu slovenskej spoločnosti VIAMO, ktorá sa transformovala na spoločnosť BLIK SK. Informovali sme vás o tom v samostatnom článku. Práve vďaka tejto zmene bola spoločnosť obohatená o moderné platobné riešenie BLIK.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  AKTUÁLNE: Známa banka ruší obľúbenú službu Slovákov. Od nového roka nebude dostupná
Môže ťa zaujímať
- Reklama -