Spoločnosť Packeta oznámila impozantné hospodárske výsledky za rok 2023. Tržby vo výške 67,28 milióna eur predstavujú medziročný nárast o 15 %, čo je dôkazom neustále rastúcej obľuby jej služieb medzi zákazníkmi.

Výkonný riaditeľ Alexander Jančo zdôraznil, že za týmto úspechom stoja najmä výdajné miesta a Z-BOXy, ktoré uprednostňuje až 57 % klientov. Tieto samoobslužné boxy ponúkajú zákazníkom pohodlný spôsob, ako si vyzdvihnúť svoje zásielky kedykoľvek im to vyhovuje.

Packeta neplánuje zastaviť svoj rast. S nedávno oznámenou expanziou a pridaním 1 000 nových Z-BOXov po celom Slovensku sa teraz chystá na ďalší krok – vybavenie Z-BOXov klávesnicami. Táto novinka umožní zákazníkom vyzdvihnúť si zásielky bez potreby smartfónu, stačí im šesťmiestny kód, ktorý dostanú prostredníctvom SMS alebo mobilnej aplikácie.

Packeta
Zdroj: Packeta

Jančo sa pochválil aj ďalšími úspechmi, ktoré Packeta dosiahla. Ide napríklad o službu doručenia na adresu na minútu presne a neustále vylepšovanie mobilnej aplikácie. Tieto novinky spoločne prispievajú k vysokej spokojnosti zákazníkov. Expanzia do zahraničia a partnerstvá s významnými e-shopmi zabezpečujú, že Packeta je pre slovenských zákazníkov stále atraktívnejšou voľbou.

Vzhľadom na narastajúci počet zásielok Packeta otvorila nové depo pri Bratislave, čo jej umožní lepšie zvládnuť predvianočnú sezónu. Inštalácia klávesníc na Z-BOXoch je ďalším krokom k tomu, aby Packeta bola dostupná „na každom rohu“ a vyzdvihovanie zásielok bolo čo najjednoduchšie.

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  AKTUÁLNE: Slovenské e-shopy čaká kvôli nariadeniu EÚ zmena. Packeta má riešenie
Môže ťa zaujímať
- Reklama -