Samsung pred pár týždňami predstavil vymakané skladacie smartfóny, ktoré vytvárajú samostatnú kategóriu zariadení. Pokiaľ si ich chcete vyskúšať aj vy, máme pre vás dobrú správu. Samsung Galaxy Z Flip 6 totiž viete získať v akcii za veľmi výhodnú cenu a ušetriť na ňom stovky eur. Táto ponuka sa skrátka oplatí.

Novinka má skladací 6,7″ AMOLED displej s rozlíšením 2640 × 1080 pixelov a až 120 Hz obnovovacou frekvenciou. Zvonku ho dopĺňa 3,4″ AMOLED displej s rozlíšením 720 x 748 pixelov pre jednoduchý prístup ku funkciám smartfónu. Na ochranu bolo použité sklo Gorilla Glass Victus 2. Samsung Galaxy Z Flip 6 presvedčí vysokou odolnosťou, pevným pántom a ochranou voči vode vďaka norme IP48. Takisto sa v ňom nachádza asi najlepší procesor, aký si v súčasnosti môžete vo svete Androidu kúpiť. Ide o Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 spriahnutý s 12 GB RAM a 256 GB pamäťou.

Koľko však tento špičkový smartfón stojí? Skladačky od Samsungu nie sú lacné, no už po pár týždňoch predaja ich viete získať za veľmi rozumné ceny. Samsung Galaxy Z Flip 6 sa síce oficiálne predáva od 1 199 € s DPH, avšak po kliknutí na tento odkaz ho kúpite od 849,9 € s DPH, vďaka čomu na jeho nákupe ušetríte extrémnych 350 €! A nad tým sa už určite oplatí porozmýšľať.

Zdroj: YouTube / Karl Conrad (úprava redakcie)

Platí to najmä preto, že tento smartfón už automaticky ponúka aj prvky umelej inteligencie od Samsungu, ktorá je na rozdiel od Apple dostupná v niektorých modeloch od začiatku roka 2024. Nájdete v ňom aj fyzický slot na SIM kartu, ktorý je doplnený možnosťou eSIM a samozrejme fantastický kamerový systém. Hlavný snímač má až 50 Mpx a svetelnosť f/1,8 a 123˚ultraširokouhlý snímač 12 Mpx (f/2.2). Samozrejmosťou je možnosť natáčať video do 4K pri 60 FPS aj optická stabilizácia videa. Predná kamera poteší rozlíšením 10 Mpx, na ktoré zachytíte nádherné selfie.

Samsung Galaxy Z Flip 6 dostal do vienka aj skener odtlačkov prstov a špičkové pripojenie, o ktoré sa stará Wi-Fi 6e, Bluetooth 5.3 či 5G sieť. Poteší aj výdrž batérie, ktorá je vďaka 4 000 mAh akumulátoru viac, ako slušná. Telefón sa nabíja cez USB-C výkonom 25 W, bezdrôtovo výkonom 15 W a ponúka aj reverzné nabíjanie s výkonom 4,5 W. Ak sa vám teda toto moderné zariadenie páči a chcete si vyskúšať skladačku, po kliknutí na tento odkaz kúpite Samsung Galaxy Z Flip 6 len za 849,9 € s DPH. Z nášho pohľadu je to fantastická ponuka, ktorú by bola veľká škoda premeškať.

Prečítajte si tiež  Cena za TOP konfiguráciu iPadu Pro 13" je astronomická. Nebudete veriť, že toľkoto niekto zaplatí za tablet

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -