Apple už tradične prináša niečo nové a výnimočné pri svojich mobilných zariadeniach a tento rok to nebude inak. iPhone 16 Pro, ktorý má byť predstavený už 9. septembra o 19:00 hodine nášho času príde s úplne novým farebným prevedením. Portál 9to5mac nám teraz ukázal, ako presne by mohol tento odtieň vyzerať.

Najnovšie úniky naznačujú, že Apple sa chystá staviť na úplne nový tón zlata, ktorý sa líši od všetkého, čo sme doteraz videli. Niektoré informácie hovorili o bronzovej farbe, iné zas o tmavšom odtieni zlatej, ktorá pripomína farebné produkty od Microsoftu z minulosti. Portál 9to5mac má však v rukách údajne spoľahlivú informáciu, ktorá presne definuje očakávaný odtieň.

Podľa zdroja, ktorý už minulý rok presne predpovedal farebné prevedenie pre iPhone 15 Pro môžeme očakávať, že tento nový „zlatý“ odtieň bude presne taký, ako je prezentovaný na obrázku nižšie. Pre niektorých môže byť táto farba prekvapením, pre iných zas sklamaním.

iPhone 16 Pro
Zdroj: 9to5mac

Aj keď vyššie znázornený obrázok nie je podľa portálu 9to5mac žiadnym skutočným produktom, ale iba renderom, podľa redakcie prináša najlepší pohľad na to, čo môžeme od iPhonu 16 Pro v novom farebnom variante očakávať.

Apple môže túto farbu nazvať ako Desert Titanium (púštny titán), čo by skutočne dávalo zmysel, nakoľko odtieň pripomína farbu piesku.

iPhone 16 Pro
Zdroj: 9to5mac

Zahraničné médium tiež upozornilo na to, že Apple už podobný odtieň používa pri svojej značke Beats, ktorú kúpil pred desiatimi rokmi. Konkrétne nové bezdrôtové slúchadlá Beats Studio Pro v edícii Kim Kardashian (Kim Special Edition) si môžete kúpiť aj vo farbách Done či Moon, ktoré sú vyššie uvedenému úniku pomerne blízke.

Kim Kardashian Beats
Zdroj: Apple (snímka obrazovky)
Kim Kardashian Beats
Zdroj: Apple (snímka obrazovky)

Nižšie na fotke sa môžete pozrieť na to, ako tieto slúchadlá vyzerajú naživo mimo klasických renderov. Čo hovoríte na tieto odtiene vy? Hodil by sa aj na iPhone 16 Pro alebo preferujete skôr iné farby? Napíšte nám to do komentára na sociálnej sieti Facebook alebo Instagram.

Kim Kardashian Beats
Zdroj: Beats

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  iPad 9. generácie - čo prináša update najpopulárnejšieho tabletu?
Môže ťa zaujímať
- Reklama -