Spoločnosť Apple si pre nás už o týždeň 9. septembra 2024 o 19:00 hodine nášho času chystá najdôležitejší mediálny event v roku s názvom Glowtime, počas ktorého nám predstaví úplne nový iPhone 16 v štyroch samostatných verziách. Okrem toho však uvidíme aj úplne nové inteligentné hodinky, ktoré by mali priniesť zaujímavé zmeny.

Zatiaľ čo Apple Watch Ultra 3. generácie pravdepodobne prinesú len minimum inovácií, dostupnejší model Apple Watch Series 10 alebo Apple Watch X (presný názov ešte nie je známy) by sa mali vytasiť aj s prepracovaným dizajnom, ktorého súčasťou bude väčší displej. Zatiaľ čo dnes majú Apple Watch Series 9 od vydania Apple Watch Series 7 41 mm a 45 mm displej, nástupca ešte viac narastie.

Ako nám ukazuje najnovší únik, o ktorý sa postaral známy leaker Majin Bu na sociálnej sieti X, Apple Watch Series 10 / X by mohli byť dostupné v 42 mm verzii a 46 mm verzii. Potvrdzujú to fotografie ochranných puzdier, ktoré už vyrábajú čínski dodávatelia príslušenstva.

Apple Watch Series X
Zdroj: Majin Bu / X

Pôvodne sa špekulovalo o tom, že väčší model Apple Watch bude mať 49 mm displej a ten menší 45 mm displej. V praxi by to znamenalo, že väčší model by sa rozmermi vyrovnal Apple Watch Ultra 2. generácie a ten menší aktuálnym Apple Watch Series 9 vo väčšom prevedení.

Oveľa väčšiu logiku však z hľadiska predaja a rozdelenia produktovej kategórie dáva, že nárast uhlopriečok bude len minimálny, vďaka čomu Apple medzi sebou ešte viac rozlíši jednotlivé modely.

Oveľa viac však uvidíme spomínaného 9. septembra, keď budú samotne zariadenia odhalené verejnosti oficiálnou cestou. Do komentára na sociálnych sieťach Facebook a Instagram nám napíšte, či vám bude väčší displej na Apple Watch Series 10 vyhovovať. Tešíme sa na všetky vaše postrehy a názory.

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  MacBook Air M1 dnes opäť tesne nad 1 000 €. Je to super zariadenie za rozumnú cenu
Môže ťa zaujímať
- Reklama -