Apple dnes priniesol očakávanú aktualizáciu iOS 18, ktorá sľubuje množstvo nových funkcií a vylepšení pre iPhony. Avšak spolu s ňou vydal aj iOS 17.7, čo je pre mnohých prekvapením. Prečo sa gigant rozhodol pre tento krok?

Odpoveď na vyššie položenú otázku je vlastne vcelku jednoduchá. Nie každý má chuť hneď hneď prechádzať na novú verziu systému, nakoľko sa obáva problémov so stabilitou či zhoršenou výdržou batérie. Mnohí uprednostňujú plynulosť pred najnovšími softvérovými vychytávkami.

iOS 17.7 je určený práve pre týchto používateľov, ktorí chcú mať vo svojom telefóne najnovšie bezpečnostné aktualizácie a chcú si chvíľu počkať, kým prejdú na iOS 18. Zo strany Apple je to veľmi dobrý krok!

Ako nainštalovať iOS 17.7

  • Otvorte Nastavenia
  • Prejdite na Všeobecné
  • Kliknite na Aktualizácia softvéru
  • Zobrazia sa vám dve možnosti: iOS 18 a iOS 17.7
  • Vyberte si iOS 17.7 a postupujte podľa pokynov..

Bezpečnosť je v iOS 17.7 na prvom mieste

Aktualizácia iOS 17.7 prináša dôležité bezpečnostné opravy, ktoré chránia váš iPhone pred najnovšími hrozbami, s ktorými sa môžete stretnúť napríklad na internete. Je to skvelá správa pre tých, ktorí chcú mať svoje zariadenie v bezpečí bez nutnosti prechádzať na úplne nový systém.

Žiadne nové funkcie, len stabilita

Treba však zdôrazniť, že iOS 17.7 neprináša žiadne nové funkcie či vizuálne zmeny. Jeho hlavným cieľom je zabezpečiť váš telefón a udržať ho v stabilnom a bezchybnom stave, na ktorý ste zvyknutí.

Prečo sa rozhodnúť pre iOS 17.7 a nie iOS 18?

Na svete sú milióny ľudí, ktorí na iOS oceňujú jeho stabilitu a spoľahlivosť. Nové funkcie v iOS 18 sú síce lákavé, ale často prichádzajú s chybami, ktoré môžu ovplyvniť každodenné používanie telefónu. Presne preto odporúčame ľuďom, ktorí sú na okamžitý prechod na veľké aktualizácie citliví, aby si radšej vybrali iOS 17.7.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1100 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Apple Watch Series 7 a SE boli začiatkom roka najlepšie predávané inteligentné hodinky na svete
Môže ťa zaujímať
- Reklama -