Ak chcete čo najlepší iPhone za čo najmenej peňazí, máme pre vás jeden tip, ktorý je mnohými prehliadaný. A je to dobre. Obyčajný iPhone 12 sa dá totiž stále kúpiť ako úplne nový a jeho výberom neurobíte krok vedľa. V prvom rade sa predáva za extrémne výhodnú cenu a v druhom rade ponúka špičkový hardvér, ktorý utiahne aj iOS 18 či budúce softvérové aktualizácie.

iPhone 12 má kvalitný 6,1″ OLED displej s Face ID a takisto ochranou Ceramic Shield. Obrazovka je vsadená v solídnej hliníkovej konštrukcii a celé zariadenie je odolné voči vode v rámci normy IP68. Rovnako dôležitý je však procesor. 5 nm čip A14 Bionic Apple dodnes ponúka v základnom iPade, pretože má dostatočný výkon na to, aby utiahol náročné aktualizácie, aplikácie či procesy. Nemusíte sa tak báť žiadneho mrznutia či sekania. iPhone 12 má samozrejme aj podporu 5G siete.

Za koľko sa však tento model predáva? V čase uvedenia na trh si Apple pýtal za iPhone 12 presne 899 €. Nakoľko je ale na trhu už niekoľko rokov, situácia sa zmenila. Zariadenie kúpite po kliknutí na tento odkaz len za 453 €, vďaka čomu krásne ušetríte. iPhone 12 sa momentálne oplatí oveľa viac, ako iPhone SE 3. generácie, ktorý Apple ponúka ako základný model.

Zdroj: YouTube / Digital Amusers

Obrovskou výhodou je prítomnosť až dvojice zadných fotoaparátov (hlavný a ultraširokouhlý snímač), ktoré majú optickú stabilizáciu obrazu a taktiež 12 Mpx rozlíšenie. iPhone 12 tiež podporuje nočný režim či portrétny režim a tešiť sa môžete aj na 4K video pri 60 FPS, či spomalené FullHD video až pri 240 FPS! Kvalitná je tiež predná 12 Mpx kamera, ktorá sa hodí ako na selfie, tak aj na Face Time hovory.

Na záver ešte niekoľko dôležitých informácií o iPhone 12. Tento model sa vďaka 2 885 mAh batérii a veľmi úspornému 5 nm procesoru vyznačuje dlhou výdržou batérie na jedno nabitie. Takisto má podporu pre káblové, bezdrôtové (Qi2) či MagSafe nabíjanie. Stačí si len vybrať. Ak teda chcete lacný iPhone so špičkovou výbavou, po kliknutí na tento odkaz môže byť váš iPhone 12 už za 453 €. Tak na čo ešte čakáte?

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 100 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Samsung Galaxy S24 Ultra má zničiť iPhone 15 Pro Max v oblasti videa
Môže ťa zaujímať
- Reklama -