Ak si chcete kúpiť seriózne vybavený iPad s obrovským displejom a poriadne výkonným procesorom M2, máme pre vás ponuku, ktorú by bola obrovská škoda nevyužiť. Fenomenálny iPad Pro M2, ktorý má 12,9″ mini-LED displej sa dá teraz kúpiť v zľave za extrémne výhodnú cenu. Túto akciu by bola veľká škoda nevyužiť.

iPad Pro 12,9″ disponuje absolútne špičkovou 12,9″ Liquid Retina XDR obrazovkou, ktorá sa spolieha na prvotriedne zobrazenie vďaka prítomnosti mini-LED podsvietenia. iPad Pro dokáže ponúknuť podobnú úroveň kvality, ako klasické OLED panely. Takisto poteší 120 Hz obnovovacia frekvencia či prítomnosť 2732 × 2048 px rozlíšenia. No a výkon? O ten sa stará počítačový čip M2 s 8-jadrovým CPU, 10-jadrovým GPU a 16-jadrovým Neural Enginom. Tablet má 8 GB RAM.

Hoci táto verzia iPadu Pro nie je úplnou novinkou, v skutočnosti to nevadí, pretože vďaka čipu M2 má doslova nadčasový výkon a jej dizajn si zamiluje každý užívateľ. Navyše sa z hľadiska ceny iPad Pro M2 aj veľmi oplatí. V čase uvedenia na trh sa predával za 1 449 €, avšak dnes ho po kliknutí na tento odkaz získate v zľave za 1 043 € s DPH! Cenové zvýhodnenie tu predstavuje citeľných 400 €!

iPad Pro
Zdroj: Unsplash / Ernest Ojeh / Rameez Remy (úprava redakcie)

iPad Pro M2 sa môže pochváliť rýchlym pripojením vďaka technológii Wi-Fi 6E a tiež podporou Apple Pencil či rôznych klávesníc, ktorých súčasťou je aj trackpad. Vďaka tomu si z tohto kompaktného 12,9″ tabletu môžete urobiť alternatívu za Mac. Aby toho nebolo málo, iPad Pro M2 má aj špičkové fotoaparáty s rozlíšením 12 Mpx (hlavný a ultraširokouhlý) a dopĺňa ich LiDAR skener. Predná TrueDepth kamera ponúka HDR 4, opäť rozlíšenie 12 Mpx, portrétny režim a tiež funkciu centrovania záberu počas hovorov.

Veľkou výhodou tohto prémiového iPadu je aj prítomnosť technológia Face ID či USB-C konektora s priepustnosťou až 40 Gb/s. iPad Pro M2 má aj štyri špičkové reproduktory s podporou Dolby Atmos a tešiť sa môžete aj na dlhú, prakticky celodennú výdrž batérie na jedno nabitie. Ak sa vám teda iPad Pro M2 zapáčil, teraz môže byť váš po kliknutí na tento odkaz len za 1043 €. Upozorňujeme, že zľava môže byť časovo / skladovo limitovaná. Kto skôr príde, ten skôr berie.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 100 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  MacBooky Pro dostanú OLED displeje: Toľkoto si počkáme na ich príchod
Môže ťa zaujímať
- Reklama -