Spoločnosť Apple predstavila nový iPhone 16 / 16 Pro v niekoľkých farebných prevedeniach a ku tomu automaticky patrí aj príchod úplne nových pozadí, na základe ktorých sú tieto modely ľahšie rozpoznateľné.

Zarytí fanúšikovia spoločnosti Apple si tieto pozadia veľmi radi sťahujú aj na svoje staršie modely, aby ich trochu osviežili a pripomenuli si modernejší dizajn. Koniec koncov, iPhone 16, najmä vo verzii Pro vyzerá skoro rovnako, ako jeho predchodca a tak výmena pozadia môže v človeku evokovať pocit, že vymenil celý smartfón.

Upozorňujeme, že obrázky, ktoré uvidíte nižšie sú len náhľadové a nejde o finálne pozadia. Dôvod je ten, že sme vám chceli doručiť tieto obrázky v maximálnej možnej kvalite. Aby sa tak stalo, musíte na každý obrázok kliknúť. Potom budete presmerovaní na samostatnú stránku, kde ho získate v maximálnom možnom rozlíšení.

Ako stiahnuť pozadie na iPhone? 

  1. Kliknite na obrázok: Presmeruje vás na jeho plnú verziu vo vysokom rozlíšení.
  2. Kliknite pravým tlačidlom alebo podržte palec na obrázku a následne kliknite na “Uložiť” alebo “Uložiť obrázok ako”.
  3. Pozadie si nastavte prostredníctvom aplikácie Fotky alebo skrz menu na uzamknutej ploche (podržte prst na aktuálnom pozadí a počkajte, kým sa vám zobrazia možnosti úprav).
  4. Hotovo.
iPhone 16 zelená
Zdroj: Apple
iPhone 16 modrá
Zdroj: Apple
iPhone 16 ružová
Zdroj: Apple
iPhone 16 čierna
Zdroj: Apple
iPhone 16 biela
Zdroj: Apple
iPhone 16 Pro Titanium
Zdroj: Apple
iPhone 16 Pro White Titanium
Zdroj: Apple
iPhone 16 Pro Desert Titanium
Zdroj: Apple
iPhone 16 Pro Black Titanium
Zdroj: Apple

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Pred mesiacom sa nedali kúpiť a dnes ich má skladom skoro každý predajca. iPhone 14 Pro a iPhone 14 Pro Max je na Slovensku dostupný pre každého
Môže ťa zaujímať
- Reklama -