MacBook Air od spoločnosti Apple je najpredávanejší 13″ počítač na svete a určite to nie je žiadna náhoda. Toto zariadenie ponúka špičkový hardvér, moderný a odolný dizajn a tiež veľmi dlhú výdrž batérie na jedno nabitie. Ak MacBook Air chcete, teraz je tá správna príležitosť na nákup. Kúpite ho za extrémne výhodnú cenu.

Počítač má kvalitný 13″ Retina displej s vysokým rozlíšením a kvalitným zobrazením. Vyrobený je z hliníka vďaka čomu je odolný, solídne spracovaný a tiež ľahký. Veď váži len 1,29 kilogramu. Pod jeho kapotou nájdete čip M1, ktorý síce nie je najnovší, no stredne náročnému zákazníkovi bude jeho 8-jadrové CPU a 7-jadrové GPU dokonalo stačiť. Bez problémov zvládne aj náročnejšie apky ako Adobe Photoshop / Illustrator či procesy, ako je strihanie 4K videa. Jeho nákupu sa preto nemusíte báť.

MacBook Air M1 má nie len veľmi svieži dizajn, ale teraz aj extrémne nízku cenovku. Tento počítač si po kliknutí na tento odkaz môžete kúpiť len za 788 € s DPH, vďaka čomu na jeho nákupe krásne ušetríte. Získate pri tom produkt, ktorý vám bude verne slúžiť ešte niekoľko dlhých rokov. V čase uvedenia na trh sa MacBook Air M1 predával za 1 199 € s DPH.

MacBook Air M1
Zdroj: YouTube / Andres Vidoza

Zariadenie má dva USB-C porty, konektor na 3,5 mm slúchadlá a tiež sa vyznačuje dobrou kvalitou zvuku vďaka perfektným reproduktorom, ktoré sú v ňom zabudované. Aby toho nebolo málo, MacBook Air 13″ má tiež dlhú, až 17-hodinovú výdrž batérie na jedno nabitie, čo sa hodí ak sa často presúvate z miesta na miesto, prípadne so svojim počítačom cestujete do zahraničia a potrebujete na ňom z času na čas pracovať.

Čerešničkou na torte je perfektná klávesnica, na ktorej sa veľmi pohodlne píše či veľký trackpad, s ktorým sa vám bude pracovať naozaj komfortne. Na odomykanie slúži snímač odtlačkov prstov Touch ID a rýchlo si obľúbite aj operačný systém macOS, ktorý má rôzne gestá a perfektne si rozumie s iPhonom, iPadom či Apple Watch. Ak sa vám teda MacBook Air M1 zapáčil, po kliknutí na tento odkaz môže byť váš už za 788 € s DPH. Túto ponuku však odporúčame využiť rýchlo, nakoľko nevieme, dokedy bude platiť!

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Huawei Watch GT 3 Pro konkurujú Apple Watch. Po zľave sú oveľa lacnejšie
Môže ťa zaujímať
- Reklama -