Nové hodinky, ktoré predstavila spoločnosť Motorola s označením Moto 360 sa v dnešný deň začínajú predávať. Ponúkajú elegantný dizajn, optimálny výkon a čo je hádam najdôležitejšie, aj priaznivú cenu!

Motorola Moto 360

Motorola zahájila dnes predaj nových hodiniek, ktoré poznáme pod označením Moto 360. Tie fungujú na základe platformy Android Wear a všetko obsluhujete pomocou 1,65″ okrúhleho  displeja s vysokým rozlíšením. Ten dokáže zobrazovať napríklad prichádzajúce sms správy či notifikácie, ktoré prichádzajú priamo z vášho smartfónu. Hodinky sa dajú zakúpiť spolu s koženým remienkom no neskôr bude dostupná aj verzia s kovovým. Moto 360 obsahujú okrem iného aj senzor srdečného tepu, či krokomer, vďaka ktorému ich budete môcť využívať aj na šport.

Cena

Teraz sme sa však dostali k veľmi dôležitej téme, ktorou je samotná cena. Tá má byť totiž veľmi príjemná a hodinky budú vďaka nej dostupné pre väčšie množstvo ľudí. Za inteligentné hodinky Motorola Moto 360 v prevedení s koženým remienkom totiž zaplatíte 250$. Síce ešte nie je dostupná, no čoskoro príde aj verzia s kovovým remienkom, ktorá bude stáť 300$. Aj napriek tomu, že sa momentálne predávajú len pre USA, Motorola alebo lepšie povedané Google sľubuje, že sa už čoskoro rozšíria  do celého sveta.

Prečítajte si tiež  Slováci sú v ohrození: Prehliadač, ktorý používa väčšina z nás má obrovskú bezpečnostnú dieru
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.