Pokiaľ ste dali šancu službe Apple Arcade, ktorá ešte len na App Store začína, mali by ste vedieť o novej hre, ktorá tu dnes pribudla. Jej názov je Doomsday Vault a budete v nej zachraňovať posledné rastliny na zemi. Jednoduché spracovanie a príjemná grafika vás zabavia na celé hodiny.

Do Apple Arcade sa dostala úplne nová hra Doomsday Vault.

Apple musí neustále pracovať na svojich službách. Ich popularita rastie pomaly a zákazníci sú veľmi nároční. Pokiaľ teda nedostanú to čo očakávajú, jednoducho zrušia predplatné. Aj preto dnes do Apple Arcade mieri úplne nová hra, ktorá sa nazýva Doomsday Valut.

Používateľ je v tomto prípade v pozícii robota. Ten sa bude predierať rôznymi mapami a zachraňovať posledné rastliny na zemi, ktorá už dávno nie je v takom stave, ako ju poznáme dnes. Jedná sa v podstate o post-apokalyptickú adventúru. Zabaví vás na celé hodiny.

Používateľ sa tu pomocou jednoduchého ovládania bude pohybovať so spomínaným robotom. V hre bude chodiť nie len po krajine ale napríklad aj po opustených budovách či zatopených mestách. Na svete sa objavuje čoraz viac ohrozených druhov rastlín, ktorých semena musí hráč nájsť, pozbierať a odniesť naspäť do Doomsday. O celú túto zábavku sa postarali vývojári zo štúdia Flightless Limited.

Do Apple Arcade sa dostala úplne nová hra, Doomsday Vault.
Do Apple Arcade sa dostala úplne nová hra, Doomsday Vault. – svetapple.sk

Aby to nebolo také jednoduché, nachádzajú sa tu rôzne hádanky, ktoré však dopĺňajú užitočné informácie o rastlinách. Hra môže mať teda aj edukatívny charakter. Výhodou je aj kreatívne spracované 3D prostredie. Používateľa to hneď tak neomrzí. Pokiaľ máte záujem túto hru vyskúšať musíte sa stať predplatiteľmi služby Apple Arcade.

Na prvých 30 dní ju máte úplne zadarmo. Potom za ňu budete platiť 4,99€ mesačne. Ušetriť sa dá aj na balíčku ročného predplatného. To stojí na 12 mesiacov „len“ 49,99€. Ak vás teda Apple Arcade chytí, neváhajte využiť aj túto ponuku.

‎Doomsday Vault
‎Doomsday Vault
Developer: Flightless
Price: Exclusive to Arcade

https://youtu.be/LI7i6DQfh0o

Prečítajte si tiež  Apple sa zbláznilo. Chce ochrannú známku na všetky jablká
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.