Začiatkom roka bolo na Apple TV+ nepríjemné ticho. Používatelia tu nemali obsah a mnohí na platformu medzičasom zanevreli. Teraz sa to ale začína celé dávať opäť do pohybu. Po geniálnom seriáli Amazing Stories či filme Bankár, príde novinka s názvovom „Defending Jacob“. Dnešná prvá ukážka vyzerá fantasticky.

Do Apple TV+ mieri nový seriál „Defending Jacob“

Jablková spoločnosť láka ľudí, ktorí sú momentálne poväčšine v karanténe, aby zapli streamovaciu platformu Apple TV+ a pozreli si nový obsah. Rozbehnúť takúto službu určite nie je jednoduché a tak Applu prepáčime málo obsahu, ktorý je tu teraz k dispozícii. Stačí nám vidieť, že sa kompetentní naozaj snažia a v poslednej dobe tu pribúda jeden kvalitný seriál za druhým (a tiež filmy). Najnovšie si môžeme pozrieť trailer k „Defending Jacob“.

Novinka sa točí okolo vyšetrovania vraždy, v ktorej bude patriť medzi hlavných podozrivých syn, okresného právnika. Ten sa dostane do naozaj nepríjemnej situácie, v ktorej si bude musieť vybrať, či chce riešiť spravodlivosť, alebo slobodu svojho syna. Ak vám názov seriálu „Defending Jacob“ príde povedomý, nie je to náhoda. Je natočený podľa románu s rovnakým názvom, ktorý napísal William Landay.

V hlavnej úlohe tu budeme môcť vidieť hercov, ako Chris Evans či Michelle Dockery. Vo vedľajších úlohách si zahrajú Jaeden Martell, J.K Simmons a Cherry Jones. Už samotná upútavka vyzerá veľmi dobre a my v redakcii sa moc tešíme na to, keď si seriál budeme môcť pustiť. Na premiéru si však počkáme ešte približne mesiac. Apple uviedlo, že sa „Defending Jacob“ dostane do Apple TV+, až 24. apríla 2020.

Prečítajte si tiež  Takto funguje Action Button na iPhone 15 Pro: Pozrite sa na všetky funkcie náhrady za prepínač tichého režimu
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.