Pred niekoľkými dňami sme pod našim príspevkom na Facebooku vyzvali fanúšikov, aby nám poslali svoje najlepšie fotografie do komentárov. Boli sme naozaj prekvapení ich počtom a kvalitou. Vybrali sme teda námatkovo niekoľko záberov ktoré nás oslovili a zaradili ich do tohto článku.

Takto fotia fanúšikovia svetapple.sk

Ešte predtým, ako sa do toho pustíme, radi by sme upozornili, že všetky fotografie boli sťahované z Facebooku, čo znamená, že sa im značne znížila kvalita. Na ukážku to ale stači…

Druhá vec je potom výber. Dokopy sa v komentároch nachádzali desiatky záberov a pochopiteľne sme nemohli použiť všetky v našom článku. Vyberali sme teda námatkovo. Každopádne vás ale ubezpečujeme, že ak ste sa tu nenašli, môžete to skúsiť už čoskoro v ďalšej výzve. Každá fotografia, ktorú ste nám zaslali mala niečo do seba a veľmi sa nám páčila 🙂 .

Nicolette Sládková 

Simona Gregorovičová

Питер Оргоник

Dominic Tailleur

Jakub Dostál 

Matej Buša

Lukas Lapin

Matej Mikloško

Daniel Soukup

Ivo Škotnár 

Tomáš Novoszadek 

Mário Šidó 

Kristina Nigutová 

Prečítajte si tiež  Obrázky z teleskopu Jamesa Webba sú nádhernými tapetami na telefón. Stiahnite si ich v plnej kvalite
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.