Jablková spoločnosť neustále pracuje na svojom príslušenstve. Pri Apple Watch na ňom môže veľmi dobre profitovať a tak sa kompetentným oplatí aktualizovať dizajn. Čoskoro sa toho dočkajú aj kožené remienky, ktoré prídu s novým tvarom. Pozrite sa ako vyzerajú na uniknutých záberoch.

Uniknuté zábery kožené remienky pre Apple Watch.

Jeden z najväčších webov zaoberajúci sa tématikou spoločnosti Apple, 9to5mac priniesol fotografie, ktoré ukazujú nové kožené remienky pre Apple Watch. Firma príslušenstvo s týmto dizajnom zatiaľ v ponuke nemá. Šepká sa preto, že sa do predaja dostane už na budúci mesiac. Mohli by prísť v rámci konferencie WWDC 2020.

V súčasnosti si môžete kúpiť kožené remienky v štyroch farebných prevedeniach. Hovoríme o tyrkysovej, žltej, hnedej a čiernej. Cena je stanovená na 99€ a k dispozícii sú dve veľkosti.

Uniknuté zábery ukazujú nové, zatiaľ nepredstavené kožené remienky pre Apple Watch.

Zábery, ktoré môžete vidieť nižšie ukazujú kožené remienky s mierne aktualizovaných povrchom. Podľa informácií je oveľa priedušnejší, ako ten súčasný, čo zabezpečí používateľovi pohodlné nosenie napríklad aj pri cvičení. Tak isto sem pribudli nové farebné prevedenia. Hovoríme o svetlomodrej, ružovej a tiež červenej.

Ťažko povedať či sa bude jednať o samostatnú kolekciu alebo tieto remienky nahradia súčasnú ponuku. Podľa nášho názoru vyzerajú veľmi elegantne a majú správny nádych „športovosti“, no v predaji budú samostatne. Ako sme už avizovali, do predaja sa dostanú pravdepodobne na WWDC 2020. Konferencia sa bude konať 22. júna… Nechajme sa teda prekvapiť. Nosíte originálne remienky od Apple alebo nakupujete náhrady od iných výrobcov?

Uniknuté zábery ukazujú nové, zatiaľ nepredstavené kožené remienky pre Apple Watch.
Uniknuté zábery ukazujú nové, zatiaľ nepredstavené kožené remienky pre Apple Watch.
Prečítajte si tiež  Slováci pozor. TikTok môže byť bezpečnostnou hrozbou. Aplikácia sleduje a ukladá každý krok, ktorý v nej urobíte
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.