Určite nám dáte za pravdu, že Mafia: Definitive Edition je jeden z najočakávanejších herných titulov tohto roka. Pôjde o kompletný remake prvého dielu z roku 2002 v modernej grafike. Prvé zábery vyzerali úžasne. Čo však reálny gameplay? Nech sa páči, tu je 15 minút z hry!

Mafia: Definitive Edition

Jeden z popredných predstaviteľov herného štúdia Hangar 13, Haden Blackman, nás dnes prevedie takmer 15 minútovým gameplayom z hry, na ktorú všetci netrpezlivo čakáme. Mafia: Definitive Edition by mala presne kopírovať pôvodný príbeh s tým, že sa tu sem tam objavia aj nejaké nové prvky, zlepšujúce zážitok.

V princípe však ide o hodnoverný remake pôvodného titulu z roku 2002, s ktorým sa možno stretla väčšina z vás. Vydanie tejto hry je naplánované na 25. septembra 2020.

Fanúšikovia si teda ešte budú musieť počkať. Cena bude 39,99€. Ak si však prikúpite aj druhý a tretí diel (ktoré tiež prešli vylepšením), zaplatíte 59,99€ za všetko. To sa celkom oplatí. Čo hovoríte na prvé gameplay video? My sa už nevieme dočkať na to, ako si hru pustíme na vlastnom počítači!

Prečítajte si tiež  Mafia 4 oficiálne potvrdená. Český tvorca to prezradil v poslednom rozhovore
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.