V Cupertine majú šikovné kreatívne tímy, ktoré sa snažia neustále obohatiť jednotlivé streamovacie platformy najrôznejším obsahom. Známa herečka Reese Witherspoon dnes oznámila, že so spoločnosťou Apple pracuje na tvorbe novej hudobnej súťaže.

Na Apple TV+ sa objaví hudobná súťaž!

Filmy a seriály sú síce populárny formát, no ľudia majú radi najrôznejšie show. Patria sem aj súťaže, pričom jedna pribudne do Apple TV+. Jej názov bude “My Kind of Country”. Zameriavať sa má na hľadanie talentovaných spevákov.

Na tvorbe spolupracuje populárna herečka Reese Witerspoon, ktorá má so spoločnosťou Apple exkluzívnu zmluvu aj pre sériu „The Morning Show“. Momentálne nie je celkom jasné, akú úlohu tu bude zastávať, takže si na podrobnosti budeme musieť ešte chvíľu počkať. Vo svojom tweete uviedla:

„Som nadšená z toho, že môžem zdieľať informácie o spolupráci @HelloSunshine s @AppleTV. Služba tak prinesie svoju prvú súťažnú sériu s názvom „My Kind of Country“…. Bude sa jednať o hľadanie mimoriadneho talentu v kategórií country hudby.“

Je to zaujímavý krok, ktorý sme určite nečakali. Oceňujeme, že sa tvorcovia snažia uberať aj iným smerom, aby si podmanili viaceré cieľové skupiny. Akonáhle budeme mať viacej informácií, dozviete sa ich medzi prvými. Ostaňte naladení!

zdroj

Prečítajte si tiež  Slováci budú zúriť: Zákaz zdieľania účtov konči po Netflixe v ďalšej obľúbenej službe
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.