Aj keď sa o AirPods Studio veľa nehovorí, Apple na nich intenzívne pracuje. Prísť by mali už v následujúcich dňoch. Pôjde o najdrahší model v ponuke. Prečítajte si niečo o technických špecifikáciách a tak isto o cene.

AirPods Studio

Správy o bezdrôtových slúchadlách AirPods Studio prichádzajú pravidelne od začiatku roka. Vlajková loď v oblasti hudby poskytne špičkovú kvalitu zvuku a perfektné technológie. Nasadzovať si ich budeme na celú hlavu.

Dizajn by mal byť elegantný a jednoduchý. Je to predsa spoločnosť Apple… Z farebnej palety si budete môcť vybrať bielu (White) alebo vesmírne šedú (Space Gray). Aj keď nepoznáme presný tvar, očakávame, že by mohol byť podobný ako u Beats Studio 3. Niektorí leakeri uvádzajú, že sa jedná o „sesterský“ model.

Apple si dá veľmi záležať, aby bolo prehrávanie čo najčistejšie a najkvalitnejšie. Pomôcť môže aj procesor s predbežným názvom H1X. V princípe by mal byť o niečo výkonnejší než H1 čip (používaný v AirPods Pro)… Zariadenie dostane aj ekvalizér a samozrejme aktívnu redukciu okolitých zvukov.

Jablková spoločnosť prešpikuje AirPods Studio aj ďalšími zaujímavými technológiami. Slúchadlá budú vedieť rozoznať, či sú práve na ušiach alebo na krku. Automaticky sa tak spustí/pozastaví prehrávanie. Revolúciou má byť ovládanie gestami.

Prvé kusy (podľa leakera Komiyu) dorazia ku svojim zákazníkom už v septembri alebo októbri 2020. Predstavenie je tak na spadnutie. Nepôjde o žiaden lacný špás. Za AirPods Studio zaplatíte cca 349$. Na Slovensku to bude ďaleko cez 400€. Sami sme zvedaví ako ich Apple oddelí od Beats Studio 3. Vyzerá to na veľmi zaujímavý produkt…

Prečítajte si tiež  Slovákmi milované AirPods Pro 2 klesli na cenové dno. Teraz ich kúpite mimoriadne výhodne
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.