Apple a Samsung sú dve konkurenčné spoločnosti, ktoré sa síce v láske nemajú, no predsa sú závislé jedna od druhej. Ide totiž o to, že juhokórejský Samsung je technologický gigant, o čom svedčia aj najnovšie informácie. Podľa nových správ by sme sa totiž mali už budúci rok dočkať prvej série ohýbateľných smartfónov. Tým to však všetko iba začína. Máme sa na čo tešiť!

Najviac do 2016

No, v posledné roky sa len potvrdzuje to, akými ide míľovými krokmi vývoj mobilných zariadení dopredu. Telefónom, ktoré sme mali pred 10 rokmi sa dnes už len smejeme. Zdá sa, že ďalšiu revolúciu majú spôsobiť práve ohybné displeje. Samsung už s touto technológiou dlhodobo pracuje, čo sa podpísalo aj na prvých krokoch spoločnosti v podobe Gear S či Galaxy Note Edge. Tým to však vraj ani zďaleka nekončí a Samsung už pripravuje ďalšie zariadenia, ktoré bude dokonca možné ohýbať. A teraz pozor, majú byť predstavené už budúci rok s tým, že produkcia displejov sa odhaduje na približne 30-40 tisíc kusov mesačne. Najlepšie však na tom celom je to, že CEO spoločnosti Samsung sa zmienil aj o fakte, že žiadna iná spoločnosť nebude schopná produkovať toľko ohýbateľných displejov do roku 2016, ako Samsung! Nech už teda Samsung vnímame akokoľvek, pravdou zostáva, že v ohnutých displejoch pravdepodobne prerazí práve on!

640x481xMartin-Hajek-iPhone-6-Plus-vs-Galaxy-Round-2

Prečítajte si tiež  iPhone 14 Pro Max má najlepší displej na svete. Vyrába ho Samsung no Apple mu nadiktovalo, ako to má robiť
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.