Apple Arcade a nová hra „Warp Drive“

Platforma Apple Arcade obsahuje viac ako 100 herných titulov. Poväčšine sú jednoduché alebo príbehové, no dnes sem pribudol „Warp Drive“ so závodným charakterom. Je to perfektná arkádovka, pri ktorej strávite hodiny voľného času.

Novinka má zaujímavé 3D grafické spracovanie plné pestrých farieb a futuristických strojov. Od konkurencie sa líši tým, že sa v nej hráči môžu teleportovať. Týmto spôsobom budú objavovať nové skratky a skryté cesty, cez ktoré predbehnú svojich súperov.

Platforma Apple Arcade je dostupná v skúšobnej dobe na 1 mesiac zadarmo. Potom za ňu budete platiť 4,99€/mesačne.

Ak ste si zaobstarali nové zariadenie, technologický gigant vám ponúka celý obsah na tri mesiace zadarmo, v rámci špeciálneho bonusu. Túto akciu môžete aktivovať prostredníctvom nastavení.

Do komentára nám napíšte, ako sa na Apple Arcade pozeráte vy. Nás v redakcii služba nepresvedčila (zatiaľ). Niektoré hry sú zaujímavé, no určite nám nestoja za predplatné. Ako sa ale hovorí, 100 ľudí = 100 chutí.

Prečítajte si tiež  Z obľúbenej služby Apple Arcade miznú hry. Aký je na to dôvod?
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.