Caviar pripravuje zlaté AirPods Max

Pokiaľ máte radi luxus a 18-karátové zlato, toto zariadenie bude pre vás ako stvorené. Upravené AirPods Max od spoločnosti Caviar sa pripravujú v dvoch farbách po jednom kuse. Vlastnenie takéhoto príslušenstva sa bude rovnať absolútnej unikátnosti. Výrobca sľubuje, že do predaja prídu už počas budúceho roka a objednať si ich môžete za 108 000$ (vyše 88-tisíc eur).

Celková úprava prispeje k výraznému zvýšeniu hmotnosti. AirPods Max už dnes patria medzi najťažšie over-ear slúchadlá na trhu. Predstavte si, že relatívne ľahký hliník vystrieda 750 gramov rýdzeho zlata a krokodília koža. Po niekoľkých minútach vás zrejme začne bolieť hlava.

O originalitu sa postará aj gravírovanie spoločnosti Caviar na oboch stranách slúchadiel. Procesom pozlátenia prejde tiež digitálna korunka, tlačidlo a samozrejme všetky spojovacie pánty.

Výrobca zatiaľ nezverejnil väčšie množstvo informácií, ktoré by opisovali samotný výrobok. V súčasnosti tak zrejme zisťuje predbežný záujem a keď si takéto AirPods Max niekto objedná, pustí sa do výroby.

Ruské klenotníctvo poznáme aj vďaka iným kontroverzným úpravám. Posledne to bolo kompletné prepracovanie iPhonu 12 do dizajnu iPhonu 4 z roku 2010. Tak isto si môžete pamätať aj exkluzívnu edíciu, pripomínajúcu počítač Apple I z roku 1976. Vo všetkých prípadoch stáli tieto produkty tisíce dolárov/eur.

Pozrite si slúchadlá v našej galérii a do komentára napíšte, či by ste takýto dizajn s hojným množstvom zlata brali, alebo to považujete za vrcholovo nevkusné. Budeme radi za každý váš názor.

Prečítajte si tiež  Vo Francúzsku sa iPhone 13 stále predáva so slúchadlami EarPods. Dôvod vás zrejme prekvapí
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.