7. Trivia Crack 

Trivia CrackZačnime jednoduchou hrou, ktorá pôvodne začínala na smartfónoch, no dnes je už dostupná aj pre Apple Watch. Trivia Crack sa vás bude pýtať jednoduché otázky a vy na ne musíte správne odpovedať. Súťažiť môžete so svojim priateľom alebo kýmkoľvek na svete.

Nachádza sa tu niekoľko kategórií, pričom v každej musíte mať aspoň jednu správnu odpoveď. Ten, kto to dosiahne ako prvý vyhráva „súboj“. Vďaka perfektnému používateľskému prostrediu na hodinkách sa Trivia Crack hrá veľmi jednoducho a je vysoko návykový.

Okrem všeobecných vedomostí žiaľ budete potrebovať aj znalosť anglického jazyka, pretože táto hra si ho vyslovene vyžaduje.

6. Pillow

Pokiaľ hľadáte aplikáciu na sledovanie spánku, pretože vám defaultná funkcia vo watchOS 7 nestačí, Pillow je geniálna alternatíva. Okrem času dokáže posúdiť napríklad aj kvalitu spánku a taktiež zobrazí všetky jeho fázy na prehľadných grafoch.

Spolu s touto aplikáciou vám ale odporúčame aj výber pohodlného remienka pre vaše Apple Watch, pretože ich budete mať po celý čas umiestnené na ruke. Pillow využíva okrem senzorov tiež mikrofón. Je to skvelý a rokmi overený nástroj, ktorý sa oplatí vyskúšať.

5. Lifeline: Whiteout

Opäť tu máme hru, no tentokrát na trochu iný spôsob. Po spustení Lifeline: Whiteout začnete komunikovať s osobou, ktorá sa nachádza v dosť komplikovanej situácii. Vašou úlohou ju bude previesť po náročnej ceste pomocou série rozhodnutí, ktoré učiníte cez

dotykový displej na hodinkách.

Dôležité je však upozorniť, že každý váš krok má iný výsledok a okrem úspešného konca môžete osobu na druhej strane dokonca aj zabiť. Je to teda psychologická záležitosť, ktorá vás ale bude baviť od začiatku do konca. Samotný príbeh je zábavný a pútavý, a hranie nezaberie príliš veľa času. Opäť však musíte mať znalosť anglického jazyka.

4. Nike Run Club

Pokiaľ radi beháte, alebo plánujete začať behať, aplikácia Nike Run Club vás bude jednak motivovať a tiež odsleduje všetky vaše pokroky či metriky. Beh môžete vykonávať či už podľa seba alebo pomocou dopredu stanovených tréningov.

S ostatnými používateľmi budete súťažiť o udržanie sa na popredných priečkach rebríčkov, alebo tiež môžete dosahovať osobné rekordy s tým, že za odmenu získate trofeje a odznaky.

NRC (Nike Run Club) obsahuje samozrejme aj niekoľko výziev, pri ktorých sa spojíte s ľuďmi z celého sveta. To ešte zvýši vašu motiváciu na behanie. Zabudnúť nemôžeme ani na edíciu Nike Apple Watch pre modely Series 5, Series 6 či SE so špeciálnym náramkom.

Prečítajte si tiež  V tomto videu uvidíš všetko o iPhone 8!

3. Waterminder

 

Či už cvičíte alebo sa potrebujete dostatočne hydratovať v horúcich letných mesiacoch, aplikácia Waterminder vám v tom pomôže. Na začiatku si nastavíte ciele, ako aj osobné údaje (výška, váha, atď) a potom môžete začať. Softvér automaticky vypočíta, koľko litrov vody reálne potrebujete.

Okrem pravidelných pripomienok pre dodržiavanie pitného režimu sa môžete tešiť aj na jednoduché animácie či grafy, ktoré vás budú motivovať. Aplikácia je veľmi jednoduchá a zábavná, určite si ju rýchlo osvojíte.

2. Streaks

Aplikácia Streaks je najlepší spôsob, ako si zvyknúť na zvyk. Pokiaľ si stanovíte nejaké úlohy a potrebujete ich pravidelne dodržiavať, s týmto jednoduchým softvérom to zvládnete ľavou zadnou.

Na výber je až 12 samostatných zvykov, ktoré chcete robiť každý deň, prípadne aj zlozvykov, ktorých sa postupne potrebujete zbaviť. Všetko prebieha veľmi jednoduchým a elegantným spôsobom.

Vývojári taktiež ponúkajú bohaté množstvo notifikácií ako aj vydarených animácií. Zbaviť sa fajčenia alebo pravidelne jesť viacej zeleniny snáď ešte nebolo jednoduchšie.

1. Moodistory

Sledovanie fyzického zdravia je v prípade vlastnenia hodiniek Apple Watch relatívne samozrejmá vec. Čo však sledovať aj zdravie emočné? Najmä v časoch pandémie môže ísť o veľmi zaujímavú úlohou. So všetkým vám pomôže aplikácia Moodistory.

Akonáhle si ju nainštalujete a kompletne aktivujete, môžete začať s vytváraním denníka svojich myšlienok a emócií. Dokážete tak sledovať, ako sa cítite každý deň prostredníctvom vzorca nálad, aby ste zistili, čo vás robí šťastnými. To vám zároveň aj pomôže vo vyhýbaní sa situáciám, ktoré sú škodlivé pre vaše duševné a emočné zdravie.

Ktoré Apple Watch si vybrať? 

Pokiaľ plánujete nákup inteligentných hodiniek od spoločnosti Apple, v súčasnosti máte v podstate 3 možnosti. Základ tvoria Apple Watch Series 3 s 38 a 42 mm displejom, pochádzajúce z roku 2017. Ich cena štartuje na priaznivých 219,00 € a vhodné sú skôr pre deti alebo úplných začiatočníkov s operačným systémom iOS a watchOS.

Druhou možnosťou sú o niečo drahšie Apple Watch SE s 40 a 40 mm displejom. Toto zariadenie ponúka modernejší dizajn, no o niečo menej funkcií ako vrcholový model. Cena štartuje u autorizovaného predajcu m:zone na príjemných 299,00 €.

Na záver tu máme Apple Watch Series 6 so špičkovými technológiami a najvyšším výkonom. Dizajnovo sú podobné ako Apple Watch SE, no po technickej stránke sa výrazne líšia. Profi používatelia si prídu na svoje. Cena štartuje na úrovni 429,00 €.

Prečítajte si tiež  Jediná vec, ktorú pri 3D Touch aktívne využívam!

K dispozícii je aj malý kompromis, ktorého ponuka je ale celkom obmedzená. Ide o Apple Watch Series 5 z roku 2019, ktoré sú o niečo lepšie ako model SE, no zároveň aj horšie ako nástupca Series 6. V rámci skladových zásob a výpredaja môžete získať 44mm model za 409,00 € alebo 40mm model Nike za 379,00 €.

Apple Watch Series 6 m:zoneDo pozornosti dávame aj fakt, že inteligentné hodinky Apple Watch je ideálne prepojiť so slúchadlami AirPods. Vzniká tak dokonalá kombinácia, ktorú dozaista oceníte v teplých letných mesiacoch či už pri športových aktivitách alebo počas oddychu na dovolenke.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -