Technologický gigant z Cupertina zverejnil na svojom YouTube kanáli ďalšiu reláciu zo série „Today at Apple“, ktorú vedie Jahmyra a režisér Romain Laurent. Snímka sa snaží motivovať všetkých divákov, aby sa naučili vytvárať jednoduché a efektívne opakujúce sa videá.

Používatelia sú v nej vyzývaní k tomu, aby prekročili hranice a okrem ruky a zariadenia použili aj príslušenstvo ako napríklad selfie tyč, prípadne statív. Na celú prácu s videami je tiež potrebná aplikácia Clips (od Apple), ktorá je zadarmo dostupná v internetovom obchode App Store.

Vo vyše 9 minútovej relácii zistíte, ako vytvoriť čo najzaujímavejšie video v slučke sledujúce váš pohyb, no taktiež sa naučíte, ako sem pridať nečakaný strih či ako takéto videa sfinalizovať, aby bol výsledný efekt čo najlepší. Zároveň sú k dispozícii rady na exportovanie a podobne.

Spoločnosť Apple tvrdí, že jej relácie Today at Apple majú inšpirovať praktickú a kreatívnu stránku človeka v oblasti fotografie, umenia, dizajnu, videa, kódovania, hudby a ďalších, kde sa dajú využiť jej produkty.

Na záver len dodáme, že zhruba pred dvoma týždňami sme vás informovali o podobnom príspevku, v ktorom sa vás spoločnosť Apple snažila naučiť vytvárať čo najkrajšie fotografie za pomoci nočného režimu v zhoršených svetelných podmienkach.

Napíšte nám do komentára, či sa vám tento spôsob marketingu páči. Nám veľmi…

Prečítajte si tiež  Stiahnite si nádherné Pro Display XDR pozadie na váš iPhone
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
ZDROJsvetapple
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.