Rozhodnutie spoločnosti Apple predstaviť nový iPad so zameraním na profesionálnych používateľov bolo zdá sa správne. Ako uvádza spoločnosť Canalys, dodávky tabletov od tohto technologického giganta v západnej Európe sa počas Q2 2021 zvýšili až o 73 %! To je veru pekné číslo.

Analytici tvrdia, že za týmto úspechom stojí zčasti popularita zakomponovania ARM procesoru M1 do špičkového iPadu Pro, no zároveň sa pod ním podpísala aj pandémia COVID-19, ktorá núti ľudí pracovať z pohodlia svojich domov.

Mnohí totiž zistili, že iPad je perfektnou náhradou za klasický notebook s oveľa kompaktnejšími vlastnosťami. Vďaka tomu sa dá používať za účelom práce alebo štúdia.

Prečítajte si tiež  iPhone 13 exkluzívny únik: Pozrite sa na detaily, o ktorých sa zatiaľ nepísalo

Postačí vám pritom zakúpiť si Magic Keyboard alebo klávesnicu od iného výrobcu tretej strany a spolu s Apple Pencil máte mimoriadne univerzálne zariadenie.

iPad AirCelkové zásielky tabletov v západnej Európe vzrástli počas Q2 2021 o 18 %, pričom bolo dodaných celkovo 7,9 milióna kusov. Predajom dominuje technologický gigant z Cupertina.

Ako uvádzajú analytici: „Tablety už nie sú len zariadeniami na zábavu, ale stali sa lacnejšími alternatívami k počítačom na diaľkovú prácu a učenie sa. V súčasnosti sú obzvlášť obľúbené medzi študentmi so základnými potrebami,“

Aký iPad vlastníte vy?

 

Môže ťa zaujímať
- Reklama -