Patríte medzi verných fanúšikov legendárnej hernej série GTA? V tom prípade máme pre vás informáciu, o ktorej sa špekuluje v podstate už od leta. Rockstar oficiálne oznámil trojicu starých hier, ktoré si budete môcť užiť v novom šate.

Celá kolekcia ponesie názov Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition a bude obsahovať tituly Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City a Grand Theft Auto: San Andreas.

Ako uvádzajú zahraničné média, vývojári prinesú množstvo noviniek, vylepšení ale aj vizuálne zmeny. Hoci sme sa veľa informácií nedočkali, predpokladá sa, že všetky hry pobežia na Unreal Engine.

Na čo sa môžeme tešiť v rámci Grand Theft Auto: The Trilogy

Samozrejmosťou však bude zachovanie originálnych postáv, legendárnych hlášok, celkovej atmosféry hier a podobne. Kolekcia Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition bude dostupná už tento rok a okrem PC či herných konzol si ju budete môcť zakúpiť aj na iOS či Android.

Práve tu všetky tituly pribudli postupne v rokoch 2011, 2012 a 2013 v rámci remastrov a teraz sa úroveň grafiky či spracovania posunie ešte ďalej. Máme sa teda na čo tešiť!

Horšou správou ale je, že už na budúci týždeň Rockstar Games odstráni súčasne verzie GTA III, GTA Vice City a GTA San Andreas z online obchodov ako AppStore, Google Play a ďalších.

Pokiaľ si ich teda chcete zahrať ešte pred remastrom, máte poslednú šancu na nákup a stiahnutie.

Prečítajte si tiež  Rockstar Games sa oficiálne ospravedlnilo za príšerné spracovanie GTA: Trilogy
Môže ťa zaujímať
- Reklama -