Instagram si za posledné roky prešiel početnými zmenami, po ktorých sociálna sieť nabrala úplne odlišný koncept. Čoskoro by sme sa však mali dočkať sympatického prvku, ktorý bol v minulosti štandardom Instagramu. Podľa Adama Mosseriho, ktorý je šéfom Instagramu, spoločnosť aktívne skúma možnosti pridania chronologického zobrazenia príspevkov.

Prečítajte si tiež  Instagram konkuruje TikToku s novou funkciou

Horúcou témou týkajúcou sa Instagramu je jeho návykovosť a vplyv na mladšie generácie. Podľa mnohých za to môže algoritmus, ktorý zoraďuje príspevky v kanáloch tak, aby na užívateľ na Instagrame strávil čo najdlhší čas.

Mosseri dnes vypovedal, že Instagram pracuje na pridaní chronologického zobrazenia, ktoré jednoducho ponúkne príspevky sledovaných účtov v chronologickom poradí.

To by znamenalo, že by ste si mohli zobraziť svoj feed buď v časovo chronologickom poradí, alebo v poradí na základe algoritmu. Ak vám chronologická možnosť znie povedome tak je to preto, že takto sa nástenka Instagramu zobrazovala až do roku 2016. Po tomto období sa do „vylepšovania“ siete pustia spoločnosť Meta a výsledok určite viete posúdiť aj sami.

Instagako získať followerov na Instagram účteram follow

Žiaľ, o možnosti chronologického usporiadania kanála Instagram nie sú k dispozícii žiadne ďalšie podrobnosti. Mosseri dnes len potvrdil, že je to niečo, na čom spoločnosť „aktívne pracuje“.

Bez ohľadu na to ide o pozoruhodný odklon od verejného odmietania pridania chronologickej možnosti zo strany Instagramu pred niekoľkými rokmi.

Instagram Banner

Môže ťa zaujímať
- Reklama -
ZDROJ9to5mac
Tomáš Varga
Redaktor a autor obsahu na svetapple.sk, no hlavne veľký fanúšik firmy Apple a jej ideológie. Okrem noviniek z jablkového sveta patrí medzi moje záujmy aj videoherná sféra, hudba a cestovanie.