Spoločnosť Apple včera predstavila počítač Mac Studio, pomocou ktorého všetkým vyrazilo dych. Jeho kompaktné rozmery, ktoré vychádzajú z klasického Macu mini totiž skrývajú vo svojich útrobách procesor M1 Ultra, ktorý sa radí medzi to najvýkonnejšie, čo momentálne existuje.

Prečítajte si tiež  Toto sú slovenské ceny za iPhone SE 3. Je drahší no aj tak sa bude predávať ako teplé rožky

Samozrejme, toto sú stále len „marketingové frázy“ spoločnosti Apple, ktoré neboli podložené žiadnymi reálnymi testami alebo recenziami. Ľudia im však natoľko dôverujú, že sa do Macu Studio rozhodli zainvestovať svoje peniaze bez akéhokoľvek zaváhania.

Ako uvádza portál Macrumors, trvalo len niekoľko hodín, kým sa časy dodania tohto počítača presunuli z marca na apríl. Platí to aj pre najvýkonnejšiu konfiguráciu s čipom M1 Ultra, ktorá je v podstate poskladaná z dvoch procesorov M1 Max.

Dodacie lehoty sa predlžujú 

Mac Studio M1 Ultra
SvetApple

Práve Macy Studio s čipom M1 Ultra ľudia objednávajú ako na bežiacom páse. Momentálne sú dostupné od 13. do 20. apríla, pričom stále platí, že čím neskôr si zariadenie objednáte, tým neskôr vám príde. Predobjednávky stále pribúdajú.

Zákazníkov však podľa všetkého zaujal aj nový 27″ Studio Display, ktorého dodacie lehoty sa taktiež postupne predlžujú.

Kým základná verzia s klasickým stojanom je k dispozícii od 23. apríla (čo je len drobný rozdiel oproti 18. aprílu, kedy sa začne oficiálne predávať), modely s nastaviteľným stojanom a nanotextúrou sa presunuli až do polovice apríla podobne ako Mac Studio. Netreba pritom zabúdať, že niektorí jednotlivci nakupovali aj viac displejov súčasne.

Prečítajte si tiež  Svoj MacBook Pro M1 som oblial kávou. Čo sa presne pokazilo, kto ho opravil a ako som ušetril stovky eur?

Na záver len chceme pripomenúť, že v rámci SvetApple sme spustili bazár, ktorý sa už pomaly napĺňa inzerátmi. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz. Potrvá vám to sotva niekoľko sekúnd a zároveň máte šancu, že váš inzerát budeme zdieľať na našich sociálnych sieťach. Sleduje nás dokopy viac ako 40 000 ľudí. Tak na čo ešte čakáte?

Instagram Banner

Môže ťa zaujímať
- Reklama -
ZDROJMacRumors
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.