Ako iste viete, nový monitor od spoločnosti Apple obsahuje procesor A13 Bionic, vďaka ktorému je schopný dostávať pravidelné aktualizácie softvéru. Vďaka tej poslednej však technologický gigant svetu prezradil niečo, čo chcel s vysokou pravdepodobnosťou utajiť. V jeho kóde sa vyskytli informácie o počítači, ktorý oficiálne neexistuje.

Nie je žiadnym tajomstvom, že spoločnosť Apple používa na označenie svojich produktov vrámci operačných systémov špeciálne kódové názvy. V systéme pre Mac Studio sa najnovšie objavilo označenie “Macmini10,1”, s ktorým sme sa ešte nikdy predtým nestretli. Aktuálna generácia Macu mini s procesorom M1 sa označuje iným kódom.

Je to vcelku zaujímavý náznak toho, čoho sa môžeme dočkať na WWDC 2022. Mark Gurman z agentúry Bloomberg ešte včera naznačil, že Apple predstaví počas nadchádzajúceho eventu minimálne dva nové počítače Mac. Podľa dnešných zistení by mohol byť prepracovaný Mac mini jedným z nich.

Výkonnejší procesor a nový dizajn 

Toto základné desktopové zariadenie by mohol dostať úplne nový procesor M2, ktorý však bude zrejme o niečo slabší ako procesor M1 Pro. Firma týmto spôsobom ponúkne niečo výkonnejšie ako čip M1, no zároveň si nebude sama liezť do kapusty a konkurovať čerstvo predstavenému Macu Studio.

Prečítajte si tiež  Chcete odolnejší pletený Lightning kábel priamo od Apple? Tieto produkty ho ponúkajú

Leakeri sa tiež zhodujú na tom, že nový Mac mini dostane nielen nový hardvér, ale takisto aj prepracovaný dizajn. Šasi by malo mať podobné rozmery ako dnes, pričom sa však môže zmeniť použitie jednotlivých materiálov. Na vrchnej časti Macu Studio by sa napríklad mohlo vyskytovať sklo podobne, ako to poznáme zo zadnej časti iPhonov. Nechajme sa prekvapiť.

Na záver len chceme pripomenúť, že v rámci SvetApple sme spustili bazár, ktorý sa už pomaly napĺňa inzerátmi. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz. Potrvá vám to sotva niekoľko sekúnd a zároveň máte šancu, že váš inzerát budeme zdieľať na našich sociálnych sieťach. Sleduje nás dokopy viac ako 40 000 ľudí. Tak na čo ešte čakáte?

Instagram Banner

Môže ťa zaujímať
- Reklama -