Či sa vám to páči alebo nie, mobilný priemysel má čiastočne ohybnú budúcnosť. Svoje alternatívy skladacích smartfónov ponúka už viacero výrobcov a priekopníkom v tejto oblasti je jednoznačne Samsung. Jeden z najvydarenejších modelov je Samsung Galaxy Z Flip 4, ktorý prišiel na trh len v auguste 2022. A aj keď ide o novinku, získať ju môžete lacno.

Na Slovenskom trhu sa totiž objavuje viacero predajcov, ktorí ponúkajú úplne nový Samsung Galaxy Z Flip 4 s 24 mesačnou zárukou za bezkonkurenčnú cenu. Aj keď ho samotný výrobca ponúka relatívne draho, od 1 099 €, vy môžete ušetriť stovky eur.

Stačí keď budete nakupovať u správnych predajcov, kde zariadenie štartuje už na hranici 715 €. Ide o základnú 128 GB 5G verziu, ktorá má k dispozícii 8 GB operačnej pamäte RAM. A ak by už ponuka medzičasom neplatila, telefón môžete získať aj za 719 € či 735 €. Je len na vás, ktorého obchodníka si napokon vyberiete. Samsung Galaxy Z Flip 4 nájdete za najvýhodnejšiu cenu u týchto predajcov.

V porovnaní s plnou cenou zariadenia môžete ušetriť až 384 €, čo je doslova extrémny rozdiel. Za zmienku tiež stojí, že za spomínaných 715 € dnes horko ťažko kúpite aj ročný iPhone 13 mini so 128 GB úložiskom.

Samsung Galaxy Z Flip 4
Zdroj: Samsung

Ak teda chcete vyskúšať niečo nové a nevadí vám práca s Androidom, Samsung Galaxy Z Flip4 môže byť ideálnym zariadením, s ktorým môžete začať.

Na záver len chceme pripomenúť náš SvetApple bazár, v ktorom dnes nájdete viac ako 500 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz. Potrvá vám to sotva niekoľko sekúnd a zároveň máte šancu, že váš inzerát budeme zdieľať na našich sociálnych sieťach. Sleduje nás dokopy viac ako 40 000 ľudí. Tak na čo ešte čakáte?

Prečítajte si tiež  Skladacie displeje od Apple sa zrejme inšpirujú spoločnosťou Samsung. Firma z nich odstráni dôležitú vrstvu
Môže ťa zaujímať
- Reklama -