Pre ľudí, ktorí hľadajú prenosný počítač s extrémnym výkonom, ktorý zvládne aj náročné úlohy a vôbec sa pri tom nebude prehrievať je MacBook Pro 14″ ako stvorený. Zariadenie ponúka procesor M1 Pro a množstvo iných hardvérových vychytávok.

Čo však jeho cena? Tá je za normálnych okolností poriadne vysoká. Našťastie však existuje predajca, ktorý ho ponúka tesne pred Vianocami extrémne lacno.

Reč je konkrétne o e-shope iSpot, s ktorým aj my sami spolupracujeme. Zatiaľ čo MacBook Pro 14″ kúpite u autorizovaných predajcov spoločnosti Apple za pomerne mastných 2 249 €, iSpot vám ho ponúkne neporovnateľne lacnejšie. Aktuálne najlacnejšie ponuky na MacBook Pro 14″ nájdete na tomto odkaze.

Zaplatíte zaň totiž iba 1 939 €, pričom stále pôjde o úplne nový, nikdy nerozbalený produkt. Cenové zvýhodnenie sa tak pohybuje na hranici až 310 € a v súčasnosti vám žiaden iný predajca nedá MacBook Pro 14″ v takejto výhodnej cene. Aktuálne ceny si preveríte a porovnáte tu.

Ak vám stačí lacnejší Mac, aj na ňom ušetriť slušné peniaze

MacBook Air 2022 M2
Zdroj: Unsplash / Lucas Hoang / Gerald Lynch / Future

Nedá nám nespomenúť, že iSpot predáva aj iné počítače Mac. Azda najvýhodnejšou voľbou v pomere cena, výkon a protihodnota je v tomto prípade MacBook Air M1. Toto zariadenie spoločnosť Apple odporúča predávať za cenu až 1 199 €, no vy ho môžete získať za oveľa rozumnejších 1 030 €.

Nakoniec tu máme ešte o čosi modernejší, no aj výrazne drahší MacBook Air M2. Generačne novší počítač ponúka prepracovaný dizajn a vyšší výkon, vďaka čomu môže byť pre niektorých zákazníkov zaujímavejší. No a cena? Zatiaľ čo Apple predáva toto zariadenie za 1 499 €, v iSpote ho majú za zvýhodnených 1 395 €. Ani tu teda nie je o čom. MacBook Pro M2 kúpite za najlepšie ceny tu.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Hrudný pás Garmin HRM-Pro Plus kúpite v zľave. Je to nevyhnutnosť pri behaní
Môže ťa zaujímať
- Reklama -