Možno, že ste o tom nevedeli no dnes (31. marca 2023) je svetový deň zálohovania dát. Veľa ľudí berie túto činnosť na ľahkú váhu a pravidelné zálohy podceňuje. Je to pri tom veľká chyba, nakoľko zálohy vám môžu zachrániť v prípade akejkoľvek nehody dôležité dáta, súbory, videá či fotografie. Prenosné úložisko SanDisk Xtreme® Portable SSD V2 je na tento účel ako stvorené. Kúpiť ho môžete mimoriadne výhodne.

SanDisk Xtreme® Portable SSD V2 má k dispozícii nie len dostatok miesta ale aj odolnú konštrukciu, ktorá ochráni vaše dáta pred nehodami alebo inými poškodeniami. Vďaka norme IP55 je tento prenosný disk dokonca odolný voči vode a prachu. V jeho útrobách sa pri tom nachádza výkonný polovodičový disk NVMe™, ktorý ponúka čítanie s rýchlosťou až 1050 MB/s a zápis až 1000 MB/s.

Ak si teraz myslíte, že tento disk je extrémne drahý, ste na omyle. Jeho cena sa v čase uvedenia na trh pohybovala na úrovni cca 150 € no dnes ho po kliknutí na tento odkaz kúpite už za cca 95 €. Dostanete pri tom až 1 TB úložného miesta.

A ak by vám to nestačilo, SanDisk má k dispozícii aj iné pamäťové verzie. Z nášho pohľadu sa asi najviac oplatí 2TB model, ktorý sa v čase uvedenia na trh predával za ďaleko viac ako 250 € a dnes ho po kliknutí na tento odkaz zoženiete už za cca 170 €.

Je to výborná alternatíva pre tých, ktorí si kúpili MacBook s malým úložiskom, pretože nechceli priplácať stovky eur za väčšiu pamäť a zároveň ju nedokážu využiť každý jeden deň. Na druhej strane, z času na čas človek potrebuje uložiť väčšie množstvo dát, fotiek alebo urobiť celkovú zálohu 256 GB či 512 GB počítača a na to potrebuje už väčší prenosný disk.

Riešenie od spoločnosti SanDisk nie je drahé a hlavne ponúka veľmi odolný dizajn, ktorý vaše dáta ochráni pred všetkými možnými okolnosťami. Dokonca si tu viete nastaviť aj uzamknutie súborov za pomoci hesla, pretože disk obsahuje 256-bitové hardvérové šifrovanie AES. Tak čo, idete do toho?

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Xiaomi Redmi Buds 4 Pro sú extrémne lacné čínske "AirPods Pro": Majú brutálny hardvér a veľmi nízku cenu
Môže ťa zaujímať
- Reklama -