Spoločnosť Apple nám už v priebehu dnešného dňa (18. septembra) po niekoľkých mesiacoch testovania sprístupní mobilný operačný systém iOS 17. Ten bol predstavený ešte počas WWDC 2023 v júni tohto roka a obsahuje viacero zaujímavých noviniek, ktoré vylepšujú každý podporovaný iPhone.

No a keďže už určite netrpezlivo čakáte na to, kedy si iOS 17 nainštalujete, zistili sme presný čas, kedy bude dostupný. Vychádzali sme pri tom z ostatných rokov, kedy sme sledovali čas zavádzania veľkých aktualizácii od spoločnosti Apple. Ten sa podľa očakávaní výrazne nemení od zverejňovania klasických (menších) updatov a dokonca ani od času konania konferencií.

Na Slovensku by teda iOS 17 mal byť dostupný normálne od 19:00 hodiny večer, pričom počas prvých desiatok minút, nanajvýš hodiny, môžete mať problémy s jeho stiahnutím z dôvodu obrovského záujmu a extrémneho vyťaženia serverov spoločnosti Apple.

Čas vydania berte skôr orientačne

V minulosti sme dokonca zažili aj také situácie, že iOS 14 nevyšiel v predpokladaný čas pre všetkých (podarilo sa ho nainštalovať len malému percentu šťastlivcov) a ľudia na tento systém čakali približne do 22:00 hodiny večer.

Tento prípad z roku 2020 sa môže kedykoľvek zopakovať a tak čas vydania o 19:00 hodine považujte skôr za orientačný.

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Tieto puzdra majú nahradiť kožené kryty pre iPhone 15. Sú vlastne celkom elegantné
Môže ťa zaujímať
- Reklama -