Hľadáte kvalitné bezdrôtové slúchadlá na každodenné použitie? V tom prípade si zaobstarajte AirPods od spoločnosti Apple, ktoré sú najpredávanejším produktom vo svojej kategórii. Základný model teraz získate v zľave za super cenu a z jeho nákupu sa budete tešiť niekoľko dlhých rokov.

AirPods 2. generácie síce nie sú najnovšie, no s celým Apple ekosystémom fungujú bez najmenšieho zaváhania. Zariadenie má ergonomický dizajn, aby dokonalo zapasovalo do vášho ucha a ponúka technológiu Bluetooth 5.0, vďaka ktorej ho ľahko spárujete s iPhonom, iPadom, Macom, ale aj hodinkami Apple Watch. Stačí otvoriť nabíjaciu krabičku a o všetko ostatné sa postará „magický“ proces v podaní spoločnosti Apple. AirPods 2 majú tiež kvalitné mikrofóny, vďaka ktorým sa z nich dobre telefonuje a poteší aj systém automatickej detekcie ucha, vďaka ktorému sa prehrávanie zastaví / spustí podľa toho, či AirPods práve máte / nemáte nasadené. Nemusíte nič dodatočné spúšťať ani na nič klikať.

No a cena? Aj keď nejde o novinku, AirPods 2 si skvele držia svoju hodnotu. Spoločnosť Apple ich ešte aj dnes predáva za 159 €, avšak po kliknutí na tento odkaz za ne zaplatíte iba 119 €. Vďaka tomu ušetríte slušných 40 € a získate zariadenie, ktoré pravidelne oceňujú desiatky miliónov používateľov po celom svete.

AirPods 2 sa stále oplatia. Majú dobrú výdrž batérie a priestorový zvuk 

AirPods 2
Zdroj: Unsplash / Hostaphoto / Tarun Savvy (úprava redakcie)

Veľkou výhodou základných AirPods je tiež výdrž batérie. Keď ich nabijete naplno spolu s nabíjacím puzdrom, dosiahnete až 24 hodín prehrávania.

V samotných slúchadlách sa pri tom bude skrývať dostatok energie na 5 hodín prehrávania, čo je veľmi slušná hodnota. AirPods 2 tiež podporujú efektný priestorový zvuk, ktorý si najviac užijete nie len pri počúvaní hudby, ale tiež sledovaní filmov, alebo seriálov.

Ak teda hľadáte univerzálne a dostupné AirPods, tento model kúpite po kliknutí na tento odkaz za najlepšie ceny na Slovensku. Z nášho pohľadu dáva výber AirPods 2 stále zmysel, no samozrejme, že sa musí rozhodnúť každý sám. Ako to skončí u vás?

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Vyrobiť iPhone 14 Pro Max je len o málo drahšie, ako vyrobiť iPhone 13 Pro Max. Poznáme presný rozdiel
Môže ťa zaujímať
- Reklama -