Spoločnosť Apple predstavila iPhone 15 Pro, ktorý sa v očiach zákazníkov profiluje ako zariadenie na všetko. Okrem toho, že má špičkové fotoaparáty tak ponúka aj výkonný procesor A17 Pro, ktorý je vyrábaný 3 nm výrobným procesom a má k dispozícii 6-jadrové CPU, 6-jadrové GPU spolu s 8 GB RAM.

Toto zariadenie je po prvýkrát vybavené aj hardvérovým Ray Tracingom a podľa Apple je celá zostava čipu dostatočne výkonná na to, aby si na nej používatelia mohli spustiť konzolové herné tituly. Jedným z nich je aj Resident Evil Village, ktorý prišiel na trh po prvýkrát ešte v roku 2021 a dnes si ho môžete stiahnuť aj do svojho iPhonu 15 Pro a iPhonu 15 Pro Max.

Samotná hra je k dispozícii priamo v internetovom obchode AppStore a dokonca si ju viete vyskúšať úplne zadarmo. Pozor len na voľné miesto, nakoľko zaberať môže podľa popisu až 16 GB z vašej pamäte. No a aká je cena?

Resident Evil Village pre iOS cena 

Základná hra sa v rámci in-app nákupov podľa poznámky predáva za 15,99 €, pričom hráči môžu v prípade Resident Evil Village na iOS siahnuť aj po špeciálnom DLC balíku za 9,99 € a „all-access voucheri“ za 1,99 €. Vzhľadom na to, čo všetko tento titul ponúka je to z nášho pohľadu veľmi férová ponuka.

Nutné je však zdôrazniť, že stále platí len pre používateľov, ktorí vlastnia iPhone 15 Pro alebo iPhone 15 Pro Max s čipom A17 Pro. Akékoľvek staršie zariadenie žiaľ pre tento herný titul v súčasnosti nie je podporované.

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Ďalší únik potvrdzuje zásadnú zmenu v iPhone 15 Pro. Bude vyzerať neuveriteľne luxusne
Môže ťa zaujímať
- Reklama -