Keď spoločnosť Apple predstavila iPhone 15 Pro a iPhone 15 Pro Max, stretla sa s každoročným problémom, ktorý súvisí s obmedzenou dostupnosťou týchto zariadení. Trvalo to prakticky až do Vianoc, no ak si plánujete tieto modely zaobstarať, teraz to môžete konečne urobiť. iPhone 15 Pro je totiž skladom a dokonca ho kúpite o niečo lacnejšie.

Tento model je v súčasnosti jeden z najlepších smartfónov na svete. Má rám vyrobený z titánu, ktorý je jednak extrémne odolný, ale aj ľahký. Jeho displej chráni špeciálna vrstva Ceramic Shield a aby toho nebolo málo, k dispozícii má Dynamic Island, funkciu Always-on a tiež ProMotion (1 – 120 Hz variabilná obnovovacia frekvencia). iPhone 15 Pro má tiež extrémne výkonný 3 nm procesor A17 Pro, ktorý disponuje 6-jadrovou CPU aj GPU, 8 GB RAM a hardvérovým Ray Tracingom. Vďaka tomu na ňom rozbeháte aj konzolové hry, ako Resident Evill či Assassin’s Creed.

No a cena? Zatiaľ čo iPhone 14 Pro štartoval v roku 2022 na sume 1 299 € za základný 128 GB model, jeho nástupca iPhone 15 Pro sa na Slovensku predáva lacnejšie, už od 1 199 €. Veľkou výhodou je v tomto momente jeho dobrá skladová dostupnosť, ale aj nižšia cena. Po kliknutí na tento odkaz ho môžete mať už za 1 132 €. Príjemne teda ušetríte.

Rovnako sa však dá bez väčších problémov kúpiť už aj vlajková loď ponuky iPhone 15 Pro Max, ktorá má väčší 6,7″ displej a tiež 5x optický zoom (menší 6,1″ iPhone 15 Pro má „iba“ 3x optický zoom). Tento model sa štandardne predáva už iba s 256 GB úložiskom, pričom cena štartuje na 1 449 €. Opäť, ale platí, že po kliknutí na tento odkaz môžete iPhone 15 Pro Max získať už za cca 1 400 €. A to je výhodná ponuka.

Zdroj: YouTube / Created Tech (snímka obrazovky)

Netreba pri tom zabúdať, že iPhone 15 Pro / 15 Pro Max má špičkový kamerový systém, ktorý dokáže nahrávať do formátov ProRes a LOG. Fotografie potom môžete mať uložené v ProRAW a k dispozícii je trojica špičkových objektívov.

Ak teda chcete jeden z najlepších telefónov súčasnosti, ktorý bol doteraz pomerne dosť ťažko dostupný, teraz máte skvelú šancu na nákup. Tak na čo ešte čakáte?

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Uvidíme iPhone 6 už v pondelok ?
Môže ťa zaujímať
- Reklama -