Chcete kvalitný bezdrôtový reproduktor za rozumnú cenu? Máme pre vás jeden tip na model, ktorý je medzi Slovákmi veľmi populárny. JBL Charge 5 vás osloví svojim extrémnym výkonom, vynikajúcim zvukom, dlhou výdržou batérie a tiež odolnosťou. Teraz ho môžete získať za mimoriadne výhodnú cenu, za ktorú sa jeho nákup oplatí.

Pokiaľ sa pozrieme na zostavu, JBL Charge 5 má dva pasívne basové žiariče a samostatný výškový reproduktor. Dokopy dávajú výkon až 40 W a samozrejmosťou sú aj silné basy. Obrovskou výhodou JBL Charge 5 je tiež to, akým spôsobom je postavený. Má veľmi pevnú a odolnú konštrukciu, ktorej nechýba ani ochrana voči vode v rámci normy IP67. Nič sa mu nestane, ani keď zmokne, alebo ho omylom oblejete vodou.

No a cena? JBL Charge 5 sa vo svojej cenovej kategórii nachádza niekde v strede. Štandardne sa predáva za 179 €, čo je vzhľadom na to, čo ponúka vcelku férová čiastka. Ak však kliknete na tento odkaz, získate ho len za 123 €, vďaka čomu príjemne ušetríte. Pri tomto trvácnom reproduktore však môžete mať istotu, že vám vydrží dlhé roky.

JBL Charge 5
Zdroj: YouTube / Gino Buti (snímka obrazovky)

Čo sa týka akumulátora, jeho kapacita dosahuje až 7 500 mAh. To vám dá v praxi až 20 hodín prehrávania hudby, alebo akéhokoľvek iného obsahu na jedno nabitie! Na nabíjanie slúži USB-C konektor a dokonca viete JBL Charge 5 využiť aj ako powerbanku v situáciách, kedy sa vám vybije váš smartfón! To je príjemný bonus.

Ak sa vám teda JBL Charge 5 páči, po kliknutí na tento odkaz ho kúpite už za 123 €. Z nášho pohľadu je to veľmi férová ponuka za reproduktor, ktorý je na Slovensku mimoriadne obľúbený. Rozhodnutie, ale nechávame na vás.

JBL Charge 5
Zdroj: YouTube / The Product Lab

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  iPhone 12 mini bol komerčný prepadák. Aj preto ho dnes kúpite lacno a určite to neoľutujete
Môže ťa zaujímať
- Reklama -