Pokiaľ radi sledujete filmy a seriály online, máme pre vás fantastickú správu. Na Slovensku máme hneď niekoľko streamovacích služieb, pričom jedna z nich spustila veľmi výhodnú letnú akciu. Len za 1,99 € / mesačne si môžete pozrieť širokú paletu filmov, seriálov či dokumentov z jej knižnice bez reklám. Treba sa však poponáhľať.

Táto akcia, o ktorú sa postarala služba SkyShowtime sa bude dať uplatniť len do 15. augusta 2024. Štandardná cena predplatného je 7,99 € / mesačne, avšak vy ho môžete získať v zľave len za 1,99 € / mesačne, pričom táto cena bude platiť po dobu dvoch mesiacov. Akcia sa vzťahuje len pre nových predplatiteľov.

SkyShowtime týmto spôsobom umožňuje Slovákom ušetriť až 75 % zo svojej pôvodnej ceny. Predplatné si môžete samozrejme kedykoľvek zrušiť, pričom však platí, že ak to nestihnete do dvoch mesiacov, SkyShowtime vám bude automaticky účtovať plnú cenu. Nutné je spomenúť, že v tomto prípade nejde mimo akcie o najlacnejšie predplatné.

SkyShowtime má aj lacnejšie predplatné s reklamou 

Ako sme už napísali vyššie, SkyShowtime ponúka na Slovensku aj možnosť predplatného s reklamou, ktorému sme sa venovali v tomto článku. Jeho cena je výrazne nižšia a stojí iba 4,99 € / mesačne, pričom pri ročnom predplatnom ušetríte ešte viac.

Na druhej strane však toto predplatné môžete sledovať len na jednom zariadení (štandardné predplatné podporuje až dve zariadenia súčasne) a takisto vás môže obmedzovať nemožnosť sťahovať jednotlivé filmy / seriály aj offline (v štandardnom predplatnom si takto môžete uložiť až 30 titulov, čo sa hodí napríklad na cestách).

Zdroj: Facebook / SkyShowtime

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Inteligentné hodinky Amazfit T-Rex Pro sú neskutočne lacné. Vďaka vojenskej certifikácii vydržia aj apokalypsu
Môže ťa zaujímať
- Reklama -