Pokiaľ chcete iPad, na ktorom môžete pracovať, sledovať filmy alebo hrať hry, máme pre vás zaujímavý tip. Apple vyrába cenovo dostupný model, ktorý v poslednom čase poriadne zletel na cene. Má moderný dizajn, slušný hardvér a po kliknutí na tento odkaz ho kúpite za super peniaze. Nenechajte si to ujsť.

Základný iPad 10. generácie má už veľký 10,9″ edge-to-edge displej s rozlíšením 2360 × 1640 pixelov (QHD). Dizajn si požičal od aktuálneho iPadu Air, vďaka čomu sa môžete tešiť aj na tenučkú 7 mm hliníkovú konštrukciu a hmotnosť iba 477 gramov. O výkon sa stará dostatočne výkonný čip A14 Bionic vyrábaný 5 nm procesom, ktorý bez problémov rozbehá aj náročnejšie apky alebo hry. Rovnako poteší USB-C konektivita či dobrý zvuk vďaka stereo reproduktorom.

No a cena? Základný iPad 10. generácie sa po predstavení predával za 579 €, no Apple postupne jeho cenu znížil a teraz je dostupný ešte aj v zvýhodnení. Vďaka tomu si ho môžete kúpiť po kliknutí na tento odkaz len za 393 €, vďaka čomu veľmi príjemne ušetríte. Tablet podporuje aj klávesnicu s trackpadom či Apple Pencil, takže okrem zábavy je vhodný aj na jednoduchšiu prácu ako alternatíva za Mac.

iPad 10
Zdroj: YouTube / Justin Tse (snímka obrazovky + úprava redakcie)

Na odomykanie a potvrdzovanie platieb v tomto prípade slúži Touch ID v uzamykacom tlačidle a fotiť môžete cez 12 Mpx zadný fotoaparát. iPad 10 podporuje aj natáčanie videa v 4K rozlíšení pri 60 FPS. Výdrž batérie základného iPadu sa pohybuje až na úrovni 10 hodín, avšak veľmi závisí od toho, ako presne toto zariadenie používate.

Pokiaľ sa vám teda iPad 10 páči, po kliknutí na tento odkaz ho kúpite len za 393 €. Stále je to dobrý tablet pre bežných, stredne náročných ľudí, ktorí si nepotrebujú priplácať za (pre nich) zbytočné „high-tech“ funkcie či výkon. Rozhodnutie, ale nechávame na vás.

Zdroj: YouTube / Max Tech (snímka obrazovky + úprava redakcie)

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Apple TV+ odvysiela film "The Banker". Vieme kedy.
Môže ťa zaujímať
- Reklama -